Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(PROBLEM)Komputer włącza się dopiero po kilku resetach

MaKrak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak mam taki problem że gdy włączam komputer to wiatraki się kręcą wszystko ok ale po za tym nic się nie dzieje dopiero gdy kilka razy go zresetuje wtedy się włączy ale po jakimś czasie ok 2 godzin komputer staje i muszę go znowu zresetować i znowu muszę go resetować do puki się nie włączy.

Proszę o pomoc.

A i jeszcze jedno co to za pliki że one wywołują tego bluescreena ? :

http://www34.zippyshare.com/v/11307249/file.html

6789550154.png

Opublikowano

Więc tak mam taki problem że gdy włączam komputer to wiatraki się kręcą wszystko ok ale po za tym nic się nie dzieje dopiero gdy kilka razy go zresetuje wtedy się włączy ale po jakimś czasie ok 2 godzin komputer staje i muszę go znowu zresetować

ok

ale w którym momencie komputer staje jak bios sie ładuje albo system????

;):)

Opublikowano

po prostu jak siedzę to za jakiś czas stawał teraz już nie staje ale nie załącza się za 1 razem.

6789550154.png

Opublikowano

A masz może jakiś monitor(sprawny) na zmianę bo u mnie było podobnie najpierw myślałem że to gpu , ale jednak monitor siadał.<br /><br />Spróbuj i napisz czy dobrze myślałem.

Opublikowano

Oj z monitorem będzie ciężko ale jak resetuje ten komputer żeby sie włączył to na monitorze wyskakuje taki kwadracik i leci tak z góry na dół więc monitor chyba sprawny. Ja stawiam na zasilacz lub dysk bo HD Tune pokazuje healt dysku Failed na czerwono (U góry jest screen) a zasilacz trochę głośno chodzi, ale może ktoś napisze co to może być konkretnie.

6789550154.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...