Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EA dba o swoich klientów ?

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście że tak,chciałem wam powiedzieć że jeżeli macie jakiś problem z kontem Origin albo coś innego,to dzwońcie do nich,Nie pierdolą się tylko pomagają,w 20 minut odzyskałem utracone konto,które jak się okazało zostało skradzione przez Nigeryjczyka.

@@To nie jest support Lol'a że ich jebią gracze :)

Mieliście podobne sytuacje ?

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Czy ja wiem ? Raz zapomniałem hasło do Battlefield Bad Company 2 żeby grać w multiplayer, dałem im zdjęcie paragonu, kodu, pudełka, informacje o koncie, a oni odpisali mi że to ja odpowiadam za swoje konto i nie pomogą mi, bo stwierdzili, że mogłem od kogoś pożyczyć i chcę komuś konto ukraść. Fuck logic, co do origina to nie mam żadnych problemów.

Opublikowano

A ma ktoś numer telefonu do Polskiego supportu? Bo mnie nie stać, by dzwonić do Amerykańskiego tylko po to, by mi przenieśli dwie gry z starego konta na BSN na nowe.

Opublikowano

Tak dba że dostało nagrodę najgorszej ,amerykańskiej firmy. Wg mnie oni dbają tylko o to żeby się hajs zgadzał. Po co mają wydawać kasę na nową serię skoro mogą zrobić kolejnego BF 4 który będzie się różnij od 3 fabułą i jakimiś innymi mniejszymi elementami. EA już dawno przestało robić gry, a robi rzeczy dla hajsu. Tylko czekać na 256 dodatek do Simsów lub BF 6.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

A ma ktoś numer telefonu do Polskiego supportu? Bo mnie nie stać, by dzwonić do Amerykańskiego tylko po to, by mi przenieśli dwie gry z starego konta na BSN na nowe.

tel. (22) 397 08 40

@TOP

Nie ja nigdy nie miałem żadnego problemu ale fajnie że EA dba o nas czyli o swoich klientów podoba mi się :D.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Mają wylane na graczy. W fifie servery są masakrycznę, na dodatek pełno bugów w grach. A że pomogą jednej osobie na rok, to żaden wyczyn.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Mają wylane na graczy. W fifie servery są masakrycznę, na dodatek pełno bugów w grach. A że pomogą jednej osobie na rok, to żaden wyczyn.

W Mass Effecie też jest masa bugów, które sobie pozostaną bo Bioware wzięło się za kolejną grę z serii. Mowa tu o bugujących się keybindach, join bugu i masie innego syfu.

Ja się z nimi rok czasu żrę o przeniesienie DAO i ME2 na nowe konto, mam nadzieje że jak zadzwonię do Polskiego supportu, to się uwiną.

Opublikowano

Tak dba że dostało nagrodę najgorszej ,amerykańskiej firmy. Wg mnie oni dbają tylko o to żeby się hajs zgadzał. Po co mają wydawać kasę na nową serię skoro mogą zrobić kolejnego BF 4 który będzie się różnij od 3 fabułą i jakimiś innymi mniejszymi elementami. EA już dawno przestało robić gry, a robi rzeczy dla hajsu. Tylko czekać na 256 dodatek do Simsów lub BF 6.

Po co mają robić nowe gry i tracic kase skoro są zajebiste simsy i zajebisty BF ? Ty byś tracił kase wymyślając jakieś nowe gówna co zysku mogą nie przynieść czy inwestował i ulepszał coś co przynosi dochód ?

Spójrz najpierw i pomyśl co ty byś zrobił zanim zaczniesz kogoś oceniać :D

P.S. ale z tymi dodatkami do the sims się zgodze :P

a wracając do tematu nawet wporzo są ;)

Opublikowano

EA jako support bardzo dba o graczy

mialem problem ,zalozylem kotno origin z swoja prawidziwa data urodzenia (debil wiem) ,po pisaniu 2 dni z angielskim chatem dostalem kolejnego cd-keya na nowe konto

i dziwo o nie dzialal ,wiec zadzwonilem na polska infolinie i dali mi 3 cd keya o dziwo z tym juz nie bylo problemow

pdo tym wzgledem wzor do nasladowania

­

Opublikowano

W Mass Effecie też jest masa bugów, które sobie pozostaną bo Bioware wzięło się za kolejną grę z serii. Mowa tu o bugujących się keybindach, join bugu i masie innego syfu.

Ja się z nimi rok czasu żrę o przeniesienie DAO i ME2 na nowe konto, mam nadzieje że jak zadzwonię do Polskiego supportu, to się uwiną.

Wątpię że się uwiną. :)

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...