Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Komputer] Do nagrywania, streamowania, renderowania.

neXt15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do sedna.

Chciałbym dobry sprzęt do nagrywania, streamowania i renderowania.

Od 4000 do 5500 złotych. (jeśli taki by był)

2 monitory.

Czekam na propozycje.

1367996595-U582588.png

Opublikowano

1 Wielki, albo 3. Nie mam sensu pakować dwóch...

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Dokładnie. Tutaj masz wszystko, jak szaleć to pod kolor:

http://www.morele.net/inventory/info/WT0uDM/

Wszystko utrzymane w czarno-czerwonych barwach, bardzo dobra obudowa z filtrami, porządne chłodzenie CPU i płyta z mocną sekcją (wyciągniesz granicę OC tego CPU raczej)

Szybki SSD tak samo jak HDD, mocny modularny i cichy zasilacz, dobre pamięci Corsaira pod kolor zestawu (jak Ci się nudzi to możesz je OC'ować ;))

Wiadomo CPU pod OC + ewentualnie karta bo ma świetne chłodzenie

Te 3x120mm Zephyry można wymienić na coś cichszego, aczkolwiek dla mnie są bardzo ciche w dodatku mają duże CFM

Do tego na przykład BenQ GL2250 lub LG IPS234V

Opublikowano

A ile znalazł byś kaski na te monitory ? :)

Nie mam pojęcia, zależy jakie monitory.

Co do ilości monitorów, raczej na początek wolałbym 2, później dopiero dokupiłbym 3. :)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Dość głupi pomysł, bo w te najnowsze gierki pograsz ledwo w Ultra FHD na 2 czy 3 monitorach. Wystarczy Ci jeden porządny 23 lub 27 calowy (jak dla mnie 27 to przesada jeśli siedzisz przy biurku około metr od niego)

Opublikowano

Dość głupi pomysł, bo w te najnowsze gierki pograsz ledwo w Ultra FHD na 2 czy 3 monitorach. Wystarczy Ci jeden porządny 23 lub 27 calowy (jak dla mnie 27 to przesada jeśli siedzisz przy biurku około metr od niego)

Skoro uważasz że jeden mi wystarczy 23 calowy, to jednak zakupię ten jeden porządny. :)

1367996595-U582588.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...