Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Palladium

Gość Arwanii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka to znowu ja Arwanii

Mam znowu porcję pytań ;p

1. na jakich mapach zbierac palladium?

2.jak tam dolecieć (na te/tą mapę)

3.czy vegą dam rade?

4.czy są tam statki innych firm?

5.jakie alienki tam wystpują

6.jak dostac nowy tytuł na forum?

Opublikowano

1. 5-3, na dole.
Na lewo od Battleraya. (Battleray jest oznaczony specjalną ikonką na mapie, napewno ja zobaczysz)
2. Lecisz na x-5, potem na 4-5, lecisz w portal od piratów, trafiasz na 5-1, lecisz na lewy portal, jesteś na 5-2, tam na środku jest baza i to tam sprzedajesz Palladium, jeszcze bardziej po lewej masz portal na 5-3.
3. Dasz radę o ile nie będziesz bił dużej ilości alienków tylko zbierał pallke.
4. Tak są, ale panuje tam umowny pokój, czyli nikt się nie atakuje, ale raz na jakiś czas zjawi się ktoś kto kogoś zaatakuje.
5. Piraci, mi.n Interceptory, Saboutery, Barracudy i Annihilatory
6. ???
Jeśli chodzi ci o MPC to po prostu musisz napisać większą ilość postów, z czasem dostaniesz Pijawka 2, nie pamietam od ilu, ale po prostu rób co robisz i pisz posty, rangi same ci wskoczą! :)

Opublikowano

1. 5-3, na dole.

Na lewo od Battleraya. (Battleray jest oznaczony specjalną ikonką na mapie, napewno ja zobaczysz)

4. Tak są, ale panuje tam umowny pokój, czyli nikt się nie atakuje, ale raz na jakiś czas zjawi się ktoś kto kogoś zaatakuje.

Ile te alienki biją i ile mają hp?

Czyli od czasu do czasu ktoś może mnie ubić ? :c

Opublikowano

Annihilator bije nawet po 18k, reszta po max. 6, i najmniej Incerceptory po około 800, HP... ciężko stwierdzić, zaraz odeśle cię do wiki DarkOrbit to sam poszukasz i zobaczysz.

Tak, od czasu do czasu ktoś cię może ubić, mnie narazie ubili tam raz, tylko dlatego że ktoś zaczął Adzika bić, 1 raz na około 5h bycia tam, napewno cie ktoś ubije, ale nie będzie się to działo często. :D

Wikipedia: http://darkorbit.wikia.com/wiki/Main_Page

Wpisuj nazwy alienków i patrz. :D

Opublikowano

Mi też się ten temat przydał tak więc zapytam o jeszcze jedną rzecz:

Od jakiego lvla można już zbierać palladium na tych mapach co wymienił wyżej kolega?

:>>

Opublikowano

Mi też się ten temat przydał tak więc zapytam o jeszcze jedną rzecz:

Od jakiego lvla można już zbierać palladium na tych mapach co wymienił wyżej kolega?

jeśli osiągniesz 12 lvl możesz lecieć na mapę 5-1,5-2,5-3 więc palladium możesz zbierać .

1000542_488527844557457_1771921595_n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...