Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MystiQe [DEDYK]

mystiqe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezentacja1_1.png

Mystiqe to właśnie Twój wymarzony serwer, na który warto poczekać!

Konta graczy, które logowały się w kwietniu zostaną nagrodzone w postaci SM.

Wszystkie przydatne linki już niebawem!

Zapraszamy 1 Maja do wspólnej zabawy :)

prezentacja1.png

prezentacja2.png

prezentacja3.png

prezentacja4.png

prezentacja5.png

prezentacja6.png

prezentacja7.png

prezentacja8.png

prezentacja9.png

prezentacja10.png

prezentacja11.png

prezentacja12.png

prezentacja13.png

prezentacja14.png

prezentacja15.png

prezentacja16.png

prezentacja17.png

prezentacja18.png

prezentacja19.png

Opublikowano

To ma być prezentacja ???? Mogli byście dodać chociasz SSy.

Więcej o serwerze dowiecie się już jutro!

Przecież jest wszystko napisane :)

Opublikowano

Ładnie wykonana prezentacja ale nie podoba mi się ta broń co jest pokazana gdzie pisze broń heroiczna wkońcu to nie jest margonem żeby tak było.Na serwerze myślę,że zagram i polecam jak najbardziej.

PS:To wasz 2 start bo coś mi się kojarzy?

Opublikowano

Z pewnością wbiję chociaż zobaczyć, kiedy przewidywany start?

Już odczytałem ;)

oficjalnelogo.png

Opublikowano

A jak jest z bonami 1-5? Wchodzą max wartości czy jak? Żeby nie było tak że 3x15 trzeba tydzień mixować.

Opublikowano

Hymm końcówka preski bardzo mnie rozbawiła ''serwer z myślą o graczach i my jesteśmy najważniejsi?'' bardzo zabawne, a Ci gracze co do wczoraj grali to kto według was? widmo? zapytaliście się czy chcemy restartu? w 4literkach to mieliście jak zawsze, na forum nie było ani słowa o tym super pomyśle od taki kaprys żeby zrobić restart, a ludzie tu trochę poświęcili czasu nie wspomnę o real kasie na sm. Tak nikt nam nie kazał inwestować w is ale tak się nie robi żeby z godziny na godzinę robić restart i kasować konta czyjąś prace kto nam teraz zagwarantuje że za jakiś czas znowu nie będzie powtórki bo taki będziecie mieli kaprys. Mieliście idealny serwer 4miesiace temu grało sporo ludzi i wystarczyło nas wysłuchać i poprawić klienta gry żeby był stabilny i nie wywalało ale nie po co lepiej było mieszać i robić bzdety typu ikonki GM, niebo, emotki, nie fortunne zmiany graczom z kończyła się cierpliwość i poszli sobie. Jak zrobiły się pustki to w końcu zrobiliście stabilnego klienta i ile trzeba było się na prosić o interwencje 3 dobre miesiące był temat poruszany na ts i forum, a teraz sami sobie wbiliście gwóźdź do trumny tym restartem. Czasem nie wystarczy mieć lat 20+ bo to o niczym nie świadczy a na pewno nie że jest się dorosłym. Dorosła osoba pomyśli 100 razy nad tym co ma zrobić a nie działa pod chwila impulsu. Dla mnie i naszej ekipy mystiqe to już historia zawiedliście nas na całej linii.
Szanowny Panie Kuba pora w końcu przyznać się do swoich nie trafionych pomysłów miej odwagę choć na tyle by przeprosić graczy którzy byli do końca na serwerze.

Opublikowano

Jak dla mnie to nie jest prezentacja, co to za filozofia wrzucić 2 obrazki na hosting, i pozniej kopiować je w kółko na kazdym forum... Serwer nie zacheca, napewno nie zagram. Z tą czcionką która jest w prezentacji czy to się jak... :P zreszta to medium, nie wyroznia sie niczym specjalnym od innych serwerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...