Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pomocy od początku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym nauczyć się pisać wirusy, hacki itp. lecz kompletnie nie mam pojęcia od czego się zabrać nie wiem nic zero. Chciałbym aby ktoś mi dał jakieś bardzo dobre poradniki czy tytuły nie drogich lecz dobrych książek na pisanie wirusów/hacków. Nie wiem od czego zacząć co się uczyć więc proszę was o pomoc!

Opublikowano

Zacznij od nauki c++,winapi,asembler, jesli hacki do gier to directx na helion.pl mozesz znalezc dobre ksiazki

Opublikowano

Ja nawet nie wiem jak posługiwać się takimi programami więc dlatego chce jakieś poradniki książki, a to co Ty podałeś to drogo jest :) Ale Lubię to dla Ciebie za starania.

Opublikowano

Ja nawet nie wiem jak posługiwać się takimi programami więc dlatego chce jakieś poradniki książki, a to co Ty podałeś to drogo jest :) Ale Lubię to dla Ciebie za starania.

Drogo?

Jak chcesz się porządnie nauczyć musisz zainwestować trochę pieniędzy, 100 złotych cię nie zbawi jak ci na tym zależy.

Moje tutki:

"Bad Video Card Drivers" - Błąd w mc? Zobacz do mnie aby dowiedzieć się jak to naprawić!

Chcesz wyciągnąć maksymalną ilość fps w minecraft? Kliknij

tu!

Opublikowano

Drogo?

Jak chcesz się porządnie nauczyć musisz zainwestować trochę pieniędzy, 100 złotych cię nie zbawi jak ci na tym zależy.

nie musi płacić ani złotówki

Pisze boty do gier WWW na zlecenie.

Opublikowano

nie musi płacić ani złotówki

Tylko jak kupi dobrą książke może więcej się dowiedzieć, na internecie też nie ma wszystkiego a jak jest to na odwal sie bądź nie za darmo. (nie wszystko)

Moje tutki:

"Bad Video Card Drivers" - Błąd w mc? Zobacz do mnie aby dowiedzieć się jak to naprawić!

Chcesz wyciągnąć maksymalną ilość fps w minecraft? Kliknij

tu!

Opublikowano

Moze sobie sciagnac eboka za darmo tam ma podane tytuly ksiazek. I miec za free ja sobie kupilem i nie zaluje.

Opublikowano

Tylko jak kupi dobrą książke może więcej się dowiedzieć, na internecie też nie ma wszystkiego a jak jest to na odwal sie bądź nie za darmo. (nie wszystko)

w internecie jest wiecej niz jakiejkolwiek ksiazce, a nauka samodzielnego poszukiwania wiedzy jest również bardzo przydatna.

Pisze boty do gier WWW na zlecenie.

Opublikowano

O nie! Thinking in na początek będzie zdecydowanie za trudny ;].

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...