Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Aimbot warz

sebo0911

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ludzie... ostatnio już pisałem podobny temat . Mam pytanie co do aimbota w warz ponieważ dzisiaj znowu zabił mnie aimbot sciągnoł mnie i moich ludzi na 3 hity z 200m z scara (widziałem na rei).
Mam pytanie czy ktos wie gdzie to znajde albo wie gdzie szukac przeszukałem chyba całe google . Jak ktoś coś znajdzie to niech napisze pod tym tematem albo na PW . Dzieki z góry

Opublikowano

Chcesz dostać bana? To tak rób i sobie ściągnij AugSkills albo ILikeCheats. Płatne ale mają takie możliwości jak piszesz. No ale osobiście nie polecam korzystać z tych hacków do takich celów, bo bana szybko załapiesz i będziesz żałował tych swoich 45+- zł.

Opublikowano

Nie zgadzam sie z tym:

Chcesz dostać bana? To tak rób i sobie ściągnij AugSkills albo ILikeCheats. Płatne ale mają takie możliwości jak piszesz. No ale osobiście nie polecam korzystać z tych hacków do takich celów, bo bana szybko załapiesz i będziesz żałował tych swoich 45+- zł.

Ja osobiście gram już 3 tydzień na IlikeCheats i żadnego bana niema.(Używam go z rozsądkiem). Augskill nie polecam nikomu.Ja odpaliłem Auga i pograłem na nim jakąś godzinkę nie zabijałem nikogo tylko lotałem się na lotnicho i po jakiejś godzinie wyłączyłem gre. Wchodze na drugi dzień a tu BAN. W Augu jest to że oni go wogóle nie strzelają mu UPDATE i jak włączysz auga to odrazu Cię logi wykryją i ban w najbliższym czasie. IlikeCheats polecam w 100% tylko z rozsądkiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...