Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Transfer udany, ale co z ELO?

Aciek666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeniosłem się z US na EU, grając jedną rankingową grę na EU wrzuciło mnie do Złota II podczas gdy na US byłem Platyną V. Może ukryte ELO było niskie, ale kurwa, żeby spaść znowu do złota? Nie chce mi się przez to piekło jeszcze raz przechodzić.

Napisałem do supportu, ale mam wrażenie, że nic z tym nie zrobią... czy też zrobią?

Tutaj pytanie kieruje do Was, czy też tak mieliście, że was wrzucili wyżej czy: "masz i pierdol się z tym sam."

Wybaczcie, ale działam pod wpływem emocji ...

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

US i EU posiadają odmienne statystyki co do przydzielania lig.

Możliwe, że powinieneś być w Gold 1, a nie Gold 2, bo to akurat dość duża rozbieżność.

Opublikowano

Ukryte elo o tym decyduje jak w Plat 5 dużo przegrywałeś to tak cie wrzuciło. Mnie np. z EUNE gold V wrzuciło na Gold IV w RUS.

Opublikowano

Ukryte elo o tym decyduje jak w Plat 5 dużo przegrywałeś to tak cie wrzuciło. Mnie np. z EUNE gold V wrzuciło na Gold IV w RUS.

NOŻ JA P*****E K***A MAĆ ZNOWU TO Z******E PIEKŁO PRZECHODZIĆ, NIE DOŚĆ, ZE TRZEBA K***A BULIĆ TO JESZCZE SIĘ MĘCZYĆ.

GZ RIOT, JESTEM Z CIEBIE DUMNY.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Opublikowano

NOŻ JA P*****E K***A MAĆ ZNOWU TO Z******E PIEKŁO PRZECHODZIĆ, NIE DOŚĆ, ZE TRZEBA K***A BULIĆ TO JESZCZE SIĘ MĘCZYĆ.

to było się kurwa nie przenosić, albo więcej dowiedzieć na ten temat

Opublikowano

Nie placiles nic bo polacy mieli za darmo;] A jesli chodzi o elo to na us jest "wieksze elo" niz na eu i tylko dlatego masz nizej elo, bo tam platyna 5 = gold 2 tutaj. Mozna bylo to bardzo dobrze zobrazować, gdy były punkty elo, a nie dywizje, widać było, że gracze z US mają nawet do 2800 elo, kiedy topowi gracze EU ledwo 2400.

Opublikowano

Nie placiles nic bo polacy mieli za darmo;] A jesli chodzi o elo to na us jest "wieksze elo" niz na eu i tylko dlatego masz nizej elo, bo tam platyna 5 = gold 2 tutaj. Mozna bylo to bardzo dobrze zobrazować, gdy były punkty elo, a nie dywizje, widać było, że gracze z US mają nawet do 2800 elo, kiedy topowi gracze EU ledwo 2400.

Nic nie miałem za darmo, zabrakło mi 2 miesięcy do darmowego transferu.

Jeszcze raz z tego piekła wychodzić, w sumie nic trudnego... temat uważam za zamknięty. Gówno mi zwrócą, już się z tym pogodziłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...