Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tapety 4Fun minecraft, wejdź sprawdź! -może znajdziesz coś dla siebie ;) (co dzień nowa tapeta)

Koksu5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MINI PORTFOLIO MOTHAFUCKA !

Witam Was wszystkich bardzo serdecznie ;). Chciałem przedstawić Wam kilka moich prac które wykonałem w jednym z programów (najprostszym jaki chyba istnieje) do tworzenia animacji tylko i wyłącznie z minecraft'a. Pomysły na prace czerpie sam aby nie było kolejnych, monotonnych i powtarzających się tapet w internetach ;). Myślę że właśnie tobie spodoba się któraś z tapet i ocenisz ją w komentarzu pod tematem co pomogłoby mi robić ciut lepsze tapetki / FunArty (co kto lubi :>). Prace? prace są aktualizowane mniej więcej co dziennie, tak - dokładnie. Codziennie będzie dodawana nowa praca aby temat był wciąż rozwijany. Puki co są to moje pierwsze prace jakie kiedykolwiek wykonałem oczywiście, sam wcześniej sprawdzałem funkcje danego programu. Możecie sobie pomyśleć "pfff. jakieś kolejne dziecko próbujące wcisnąć innym jakieś choler*e gówno" - otóż nie. Staram się sprawić aby tapety miały ten pewny klimat który spodoba się (tak myślę) przynajmniej 6/10 osobom odwiedzającym ten temat. Jeśli chcesz być na bieżąco z tapetami / FunArt'ami obserwuj ten temat! ;>. Tworzenie prac na zamówienie?? -Tak, tworze prace na zamówienie głównie na fora/strony różnych serwerów (głównie minecraft). Jeśli ty chciałbyś mieć FunArt'a wraz z członkami administracji napisz mi na GG: 39944210 a następnie zadzwoń na Skype który podam na GG c:. To by było na tyle, jeśli prace ci się spodobały zostaw w ramach wdzięczności lajka ;). Dziękuje za uwagę oraz zapraszam do oglądania "mini portfolio" z grafikami KoksaFajf ;) Pozdrawiam!

#1 FunArt - "Epic Jump!"

5cb52034084a0.png

#2 FunArt - "Z przyjaciółmi na koniec świata"

be3b848b6f3af.png

#3 FunArt - "Welcome to grassland <3"

af163ce4d7318.png

#4 FunArt - "Adi pod drzewkiem" ;d ps. trochę nie wyszła ;c

36f4d4c79346d.png

#karaczanmoimbogiem

Opublikowano

Bardzo fajne tapetki!!

Leci Like moglbys takowa zrobic z moim skinem i wyslac na PW??

skin:

www.minecraft.net/skin/adi121099.png

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Opublikowano

@UP Bezproblemowo ją zrobię ;)

#karaczanmoimbogiem

Opublikowano

Bardzo fajnie wyszla moj skin kojarzy mi sie troche z psychopata wiec las spoko Moj skin + las = grzybiarz pedofil psychopata xD LIKE

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...