Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mikstury lecznicze. Jak nabyć?

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem.

Od piątku gram w Drakensanga i jeszcze nie wszystko ogarniam. Jak mogę nabyć mikstury lecznicze poza dropem który jest kiepski? Przyznam się, że dziś będąc w katakumbach, zostałem sprany przez większą ekipę. ;/

Opublikowano

Nie opłaca się kupować za MM, lepiej je wydać na kryształy prawdy, ponieważ z nimi później możesz mieć kłopot. Co do problemu z padaniem to polecam znaleźć grupę ludzi którzy pójdą z tobą do katakumb.

@EDIT

Ja na 33 lv dropie 1 potkę na 5 minut, chociaż i tak ich nie używam :P

Kocham mame

Opublikowano

Pozostaje jeszcze próbowanie sił na arenie :D 30 rund na arenie (obojętne win/lose) = 1 miks za questa :P

Opublikowano

Nie opłaca się kupować za MM, lepiej je wydać na kryształy prawdy, ponieważ z nimi później możesz mieć kłopot. Co do problemu z padaniem to polecam znaleźć grupę ludzi którzy pójdą z tobą do katakumb.

@EDIT

Ja na 33 lv dropie 1 potkę na 5 minut, chociaż i tak ich nie używam :P

Zamiast KP lepiej poszerzyć plecak i magazyn, w czasie dropienia mm wypadają tez KP, dodatkowo można je zdobyć za eventy.

Opublikowano

Chyba najlepszy sposób to kupywanie za MM ale polecam dropienie, ponieważ wychodzi opłacalniej!

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...