Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Plac targowy

Oziri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Na placu targowym jak nie cały czas, to bardzo często licytuje przede wszystkim kule, jeden i ten sam gracz. Nie jestem w stanie przebić się przez jego oferty mimo, że suma nieraz przekraczała 2mld . Żeby było śmieszniej, to gracz zawsze licytuje kule wybuchowe jak i kule voodoo i nigdy się nie przebiłem :C .

I tutaj moje pytanie, w jaki sposob on tyle wyrabia tego złota? Najskuteczniejszy sposob jaki znam, czyli poklady dają mi 2mld w godzinę, a on jest w stanie w czasie jednej licytacji wyrobić na 2 rodzaje kul..

Mam na myśli pl2

Opublikowano

To jakie te bugi były, że stać go na kilka licytacji codziennie po +2mld ?

Opublikowano

Jak ja mam ten bilion zarobić? :D Tydzień mam te pokłady bugować dla kilku tysięcy kulek ?

Opublikowano

nie wiem wiesz raz mniej raz więcej 20 blinów czasem za 1 razem da rade i tez z wymiany pereł za złoto też ładnie mi daje tylko jak nie masz łącza większego niż 50 mb to nie da rady

Opublikowano

ja znam, ja znam i kto tam jeszcze to fajnie i trzymajcie sobie go dalej dla siebie - jestescie beznadziejni

Tak dam jednej osobie i juz wszyscy będą mieli i chwilka i BP naprawi nie dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...