Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ST-1 czy Lorraine 40t?

.:Ghost:.

Czołgi  

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który czo?g lepszy?

• Lorraine 40t
      14
    • ST-1
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie :) Mam problem, bo nie stać mnie w chwili obecnej na obydwa, dlatego chcę wiedzieć, który czołg jest waszym zdaniem przyjemniejszy w grze. Prosiłbym tylko o uzasadnione opinie :)

Opublikowano

Po pierwsze: nie ST-1 tylko ST-I. Poza tym, po jednym jest IS-4, czyli Super ciężki czołg, a po Lorrce jest MedoScout BatChat 25t. Ale samo w sobie, to ST-I, bo Lorraine ma mniej wspólnego z medem, niż HT francuzkie... Największe g*wno wszechświata

Opublikowano

Lorr to zarąbiście trudny czołg. Ja mam go zbadanego od dawna, ale nie kupuję go bo wiem co mnie czeka. Wole sobie dołożyć do E-100, którą musze wreszcie zakupić. Ogólnie kolega bardzo chwalił ST-1, także bardziej polecam chyba HT.

PS:

Po pierwsze: nie ST-1 tylko ST-I. Poza tym, po jednym jest IS-4, czyli Super ciężki czołg, a po Lorrce jest MedoScout BatChat 25t. Ale samo w sobie, to ST-I, bo Lorraine ma mniej wspólnego z medem, niż HT francuzkie... Największe g*wno wszechświata

Też zawsze nie byłem pewny czy ST-1 czy ST-I. Zawsze każdy mówi inaczej. Zdania podzielone. Nawet na forum wot-a nie są pewni...

Opublikowano

Cegła czy pustak ?? F-16 czy Boeging ?? -rozumiesz ??

Co ty w ogóle porównujesz ??

Popełniłeś.. 3 błędy

1. Porównujesz HT do MT

2. Porównujesz czołg z magazynkiem do zwykłego

3. Pytasz o przyjemność z gry- a to zależy od TWOJEGO GUSTU I UPODOBANIA.. mi może pasować całkiem innego od ciebie

Pozdrawiam!!

ps. ja wybrałbym Lor.

@Edit:

-literówka poprawiona

x

Opublikowano

Lorr jest specyficzny. To ni med, ni lekki. Nie wiadomo. Szybki, dosyć zwrotny, ale w kształcie cełgy i o papierowym pancerzu. Jednak można nim pokampić na II lini, a potem wbić się na plecy wroga. Dziwny ten czołg :P

Opublikowano

Lorr- cienki pancerz, dobre działo, szybki

ST-I - mocny pancerz, dobre działo, wolny

Jeśli masz zamiar grać CW bierz najpierw lorr bo potem masz BatChata.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Bierz lor. po niej jest Bat co na CW i innych bitwach jest niezawodne ;) Szczególnie na mapce Klasztor :) Bat wg mnie lepszy od IS-4 ;) ( Nie pancerzem) ale wole medy :) z HT mam jedynie IS-7

Opublikowano

Żaden czołg z serii IS nie był super ciężkim czołgiem.

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Żaden czołg z serii IS nie był super ciężkim czołgiem.

Bo widzisz, jest różnica, między super czyli bardzo dobry, a super, czyli bardzo... A super ciężki jest pod względem mechaniki gry... -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...