Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie/Pomoc]

FiveGamingPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Karta graficzna. Ten GT 630 strasznie słaby.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

No i po co ci taki mocny procesor do takiej słabej karty. Kupiłeś te części czy dopiero zamierzasz?

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Tak, bardzo się opłaca, będzie bardzo pasowało. A tego Sleeping dogsa chętnie bym od Ciebie odkupił, jeśli go nie potrzebujesz ;D (pisz PW)

Do tego RAM najtańszy 4GB 1333MHz i zasilacz High Power 500W

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Te gry dostane z pudełkiem czy sam klucz :P? i obudowa jaka pod to bo też nwm, obudowa najtańsza ;)

4GB ddr3 starczy czy 8?

Z najtańszych z najtańszych to Zalman T2 (o ile MOBO mATX). Pełne ATX - Brutus 310/410 ;).

Zależy, co będziesz robił, ale lepiej zaopatrzyć się w 8GB, na przyłość.

Opublikowano

Jeśli MOBO ma format mATX to tak.

Ale to jest ostateczność, bo wykonanie (zresztą Brutus też jakiś ekstra nie jest, ale przy tej cenie nie ma się czego czepiać) pozostawia wiele do życzenia.

Opublikowano

Tak, w to włożysz praktycznie wszystko, a jak trafi się naprawdę DŁUUUGA karta graficzna, to rozbebeszy się Brutusa :DD

Ale ten 7770 niewielki jest więc żadnych problemów nie będzie. Kabelki da się wszystkie uporządkować (ja miałem jedynie problem z EPS, ale wystarczyło przedłużkę zrobić ;)).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...