Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]niewidoczne itemki na modzie od kamera na imetin.pl

d3ko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć czy coś źle robię ? zainstalowałem najnowszego kamer moda na kliencie metin2 .. wszedłem na serwer i zonk .. nie widać itemów .. nawet jak chce zmienić bony to nie widać okienka przy zmianie bonów .. na kliencie imetin ,wszystko ładnie widać .. pomoże ktoś?

Opublikowano

Tak .. i nw czy dobrze robie też tego próbowałem ,ale albo jestem ułomny i nie rozumiem tej instrukcji albo nie działa .. m.in. wgrałem te trzy pliki do klienta imetin .. odpalam i nic nie wyskoczyło ,nic się nie stworzyło ,zmieniłem nazwe "pythonloader" odpaliłem jeszcze raz i nic więc zmieniłem nazwe "python" na "logininfo" i nic to samo .. ?

Opublikowano

pliki w kliencie imetina są w formacie mbe .. i nie mam pojęcia jak ich rozpakować

Ponadto w folderze pack nie znajduje żadnego pliku Locale_pl ani nic w tym stylu

Opublikowano

Nie będziesz widział itemów ,bo w zwykłym kliencie metina nie ma tych itemów co na imetin.Może spróbuj wypakować moda do clienta imetin ? Nie wiem zabardzo,bo na modzie zbytnio nie siedze,chyba ,że jak dropie.Spróbuj tak jak ci napisałem.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Skoro nie ma tych plików w normalnym kliencie .. to może ktoś podesłać plik do rozpakowywania plików z formatem "mbe" ? lub jakies inne rozwiązanie?

Opublikowano

Ale nie moge wgrać tych plików bo są wszystkie paczki w formacie mbe.. tzn że nie dam rady ich podmienić z aktualnymi bo są inaczej spakowane

Pliki Clienta > "mbe"

Pliki Moda > "epk"

Ponadto słyszałem że niektórym chodzi w tej chwili kamer mod .. więc musi być jakieś wyjście na tego clienta..

Opublikowano

Jakas szersza pomoc ? może zamist pisać byle co ,przeczytacie posty wyżej ? pliki są spakowane w formacie "mbe" ... nie potrafie ich wypakować -,-... a co do "Na stronie Tk znajdziesz update itemow" to brd pomogłeś -,-... konkrety prosze..

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam próbowałem rozpakować pliki z imetina ponieważ mbe=epk+eix ale część pliku w formacie eix jest zaszyfrowana.

Więc próbowałem rozpakować pliki zmieniając rozszerzenie z mbe na epk i dając plik eix z normalnego metka 2011, niestety pliki z imetina nie były rozpakowywane ponieważ nie znajdowały się w liście na pliku eix.

Mówiąc w skrócie, nie da się rozpakować tych plików, chyba, że ktoś rozbierze launchera na części pierwsze (co nie jest proste).

Jak komuś by się udało, proszę o info :|

PS: Format mbe i lista plików w launcherze to ich zabezpieczenie przed hakami (lepsze niż hack shield w PL)

Opublikowano

Witam ponownie już wiem jak rozpakować pliki mbe ale jest to żmudna i długa robota.

Spróbuje tego dokonać ale nie wiem czy skończę (nie wiem czy się nie zanudzę na śmierć)

Gdyby ktoś też chciał spróbować proszę o kontakt skype (rzosina999)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...