Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Poszukuje

Gorbi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam do was pytanie: chce wykupic prywatny serwer ts'a znalazlem pare roznych operatorow ale nie wiem ktorego wybrac macie jakies swoje propozycje dobry serwerow tak aby mi nie padal co chwile

Opublikowano

ok wielkie dzieki bede juz wiedzial gdzie znalesc bo wlasnie tam myslalem nad net-speak a extraserv i nie wiem ktory wybrac

Opublikowano

To wybierz net-speak, dobry hosting aczkolwiek nie zawsze im sie chce pomagac ;]

Opublikowano

Powiem Ci tak nie kupuj Serwera ts Bo jest to glupota ...

Kup sobie serwer VPS i zainstaluj samemu, zabespieczenia tez nie sa takie trude do zrobienia .

1377863814-U611928.png

Opublikowano

@UP
Weź człowieku nie udzielaj się lepiej w takich sprawach bo widzę od poprzedniego tygodnia , że tylko spamujesz zbędnie we wszystkich tematach na temat ts , a Twoja wiedza jest bardzo niska.
----
Co do tematu to bierz spokojnie w net-speaku .

Opublikowano

dobra mam takie pytanie: jezeli wykupilem ts'a na net-speak i wplacilem za pomoca przelewu bankowego to ile mozna czekac? ( pytam tak z ciekawosci bo robilem wplate dzisaj kolo 13 i chcialbym wiedziec ile moze to trwac )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...