Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co pierwsze zakupić?

iTaTaRaK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki mały dylemat, może pomożecie mi go rozwiązać.

Zbadałem następującego czołgi: T32, Ferdinand, GW Tiger. Wszystkimi poprzednikami grało bardzo dobrze, aczkolwiek artą nie grałem tak często jak pozostałe. Gram bez premki, bez czołgów premium więc coś krucho z srebrem. Co pierw kupić? Czołg ciężki T32 czy TD Ferdinand?

Głównie zależy mi na tym, aby eksploatacja(ammo itp) nie była zbyt droga oraz w miarę zarobek był na plusie.

Za pomocne odpowiedzi nagrodzę "Kciukiem" ;]

Opublikowano

Mam taki mały dylemat, może pomożecie mi go rozwiązać.

Zbadałem następującego czołgi: T32, Ferdinand, GW Tiger. Wszystkimi poprzednikami grało bardzo dobrze, aczkolwiek artą nie grałem tak często jak pozostałe. Gram bez premki, bez czołgów premium więc coś krucho z srebrem. Co pierw kupić? Czołg ciężki T32 czy TD Ferdinand?

Głównie zależy mi na tym, aby eksploatacja(ammo itp) nie była zbyt droga oraz w miarę zarobek był na plusie.

Za pomocne odpowiedzi nagrodzę "Kciukiem" ;]

Kup GwTigera. W 8.6 skoczy on tier wyżej :)

Resztę możesz kupić jak się odkujesz z kredytami.

76561198001815076.png
Opublikowano

Jak @up T32 i Ferdek bardzo dobre ale brał bym na twoim miejscu T32 i z dobrym zapasem srebra ok. 1kk sobie ładnie nim uzbierasz do M103.

Opublikowano

Ferdinand na stocku to masakra... Wiem, miałem ten sam dylemat jednak dozbierałem na T32 i Ferdinanda. T32 jest zarąbiste (już wymaksowałem, a oba kupiłem odrazu po sobie), a na ferdim 5 bitew przejechałem. Jest jak T95 na stockowych gąskach i działo narazie się nie nadaje na wyższe tiery. Nie chce się aż expić...

Do wszystkich UP @ ! Do uptade ok.2 mc także kolega chyba zdąży nazbierać na tą arte. Ja radzę najpierw T32, potem sobie artke kupisz. Chyba, że wiesz że nie zbierzesz wystarczająca ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...