Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Który model enduro 4t jest dobry?

Endriex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymienie wam teraz liste motocykli 4 suwowych:

-Yamaha XT 125 R

-Yamaha WR 125 R

-Honda XR 125 L

-Suzuki DP 125 SE

-Suzuki DR 125 SE

-MZ SM 125

-Derbi Senda Baja 125 SM

-Hyosung XRX 125

-Skyteam ST 125

I teraz pytania:

1.Wybierzcie 3 motocykle,które według was najlepiej kupić.

2.Podajcie powód (jeżeli chcecie) dlaczego warto kupić motocykl który oznaczyliście na 1 miejscu.

Dla tych którzy jeszcze nie wiedzą czego chce dokładnie:

-Szukam motocykl Enduro do pojemnośći 125 cm3 i do MAX 15 KM do jazdy na długie dystanse (podróże),ekologicznego i do przeważnie niskich obrotów. NIE! Szukam żadnego 2 suwa!

Motocykl kupuje z niemiec. Cena kupna to max do 700 euro :P

Opublikowano

Zadajesz już któryś raz to pytanie, jedz do jakiegoś mechanika bądź poszukaj jakiegoś forum na temat crossów/supermoto. Na PW wysyłam Ci stronkę na której doradzą osoby które w tym siedzą.

Opublikowano

Zadajesz już któryś raz to pytanie, jedz do jakiegoś mechanika bądź poszukaj jakiegoś forum na temat crossów/supermoto. Na PW wysyłam Ci stronkę na której doradzą osoby które w tym siedzą.

to już bedzie mój ostatni temat ponieważ mój wujek sie pytał jakich modeli szukać a ja niewiem dalej xD

już popytałem sie po wielu forach ale to dalej dla mnie za mało :(

Opublikowano

Bo na każdym motorze byś musiał usiąść przejechać się i wtedy możesz wybrać a ty co pytasz się o opinie innych.. Sam musisz podjąc decyzje..

Opublikowano

To niech mi ktoś tylko powie która marka motocykli do 125 cm3 zyskuje najwięcej na popularności

Opublikowano

Dam ci zarąbistą rade, rusz się i zacznij coś sam robić. Wchodzi na alledrogo, wpisujesz marke i patrzysz ile jest dostępnych części. Robisz tak z KAŻDĄ marką i sam wyciągasz wnioski. CZAISZ?

Opublikowano

Dam ci zarąbistą rade, rusz się i zacznij coś sam robić. Wchodzi na alledrogo, wpisujesz marke i patrzysz ile jest dostępnych części. Robisz tak z KAŻDĄ marką i sam wyciągasz wnioski. CZAISZ?

Szukam coś na e-bayu ale bezskutecznie bo jakbym chciał zobaczyć to co chce to musze sie zarejestrować i mieć niemieckiego e-maila. A wujek ma konto na niemieckim e-mailu to mi teraz szuka i wyśle mi linki jak znajdzie coś konkretnego. I teraz sie mnie pyta jaki to ma być model konkretnie. A ja nie do końca wiem jakie motocykle są dobre.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...