Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kanał 1 jest wyłączony / Błąd podczas łączenia z serwerem

TheGunner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam znowu. Po 3 spamowatych tematach , w których opisane były rozwiązane już problemy pojawia się nowy. Oczywiście dalej chodzi o luncher. Podczas uruchamiania serwera jest wszystko ok. Root ustawiony jest na moje ip hamachi z normal końcówką. Portów nie odblokowywałem narazie, bo gram sam :D . Sysinstall jest ustawione dobrze. Ogólnie wszystko ok ... a mimo to:

1366909051-U812611.jpg

1366909076-U812611.jpg

Za najszybszą i najlepszą pomoc 20 Lajtów!

Opublikowano

Niestety nie moge zrobic roota z .100 , ponieważ tamten robił mi Aspirime (2x). Mógłbyś mi takowy wykonac?

Opublikowano

No właśnie w tym problem ,że mi ten packer - metin2 filearchiver nie działa -_-

Teraz ten co podałeś nie można ściągnac , ta strona nie działa :/

Opublikowano

Działa, działa tylko pewnie nie chce Ci się nawet sprawdzić.

Ściągnij i zobacz ;)

Nigdy nie zrobisz servera jak będziesz musiał się prosić kogoś o wypakowywanie plików

Opublikowano

Metin2 File Archiver od Kamera poważnie mi nie działa. Dla niedowiarka moge ci podeslac screena. Ale narazie dowód na to ,że nie da się ściągnac:

1366910374-U812611.jpg

Opublikowano

glinka333, ten link nie działa (prawdopodobnie wygasł albo padł hosting)
TheGunner, chcesz to podaj te pliki i jakie ma być IP to Ci to zrobię jutro rano lub popołudniu

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

Dzięki koledzy, poradziłem sobie. Zmieniłem przeglądarke i ten od glinka packer zadziałał. Teraz mam inny dylemat. Chociaz dobrze ustawilem w mysql, to i tak nie mam gm! O co kaman?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...