Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym grać?

DelverKuba

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Nacja

• ZSRR
      7
    • Niemcy
      4
    • Francja
      2
    • Brytania
      0
    • USA
      7
    • Chiny
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiej nacji czołgami mam grać? I co najbardziej warto jest mieć?

I nie piszcie bzdur "tym czym mi się najlepiej gra", bo nawet tego nie wiem.

3682722200_1353946775_thumb.jpg

DAJ +, TO NIE BOLI!!!

Opublikowano

ZSSR już się przereklamowały. Ja polecam HT, arte i TD amerykańskie. Fajnie się gra. Jak będziesz robić HT to idź prze Jumbo dzięki czemu odkryjesz 2 linie.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

ja skończyłem 2 drogi cięzkich zsrr i są fajne i dosyć proste teraz gram t29 zrobiłem go z jumbo i to była masakra najgorszym działm nawet dmg nie zadawałem pomęczyłem się i zbadałem już najlepsze działko teraz jakoś idzie ale polecam ci zsrr havy na kv-1s idź

SigUserBG.png

Opublikowano

Jeśli zrobisz najpierw pierwsze medy USA i przejdziesz z Jumbo do T29 to masz działo 90mm, które jest wyśmienite. BTW. T29 to najlepszy 7 tier.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

nie mówie że t29 jest słaby nawet mi się nim fajnie gra ale gdy kupujesz najpierw havy ameykańskie to jest maskara wszystkie badania trzeba zrobić

SigUserBG.png

Opublikowano

moim zdaniem ruskie czolgi sa najlepsze. dlatego ze wargamming to ruska firma :P i dlatego robia dobre ruskie czolgi i lepsze od innych :)

Age is just a number :)

Opublikowano

Ja polecam Francuzów Ht ;D Świetna zabawa jest ; ) Tylko trza pamiętać że praktycznie wszystko w ciebie wchodzi , no i wystrzegać się arty ... Bo jak przywali to nie jest wesoło ;p Moim zdaniem Bardzo ciekawa Linia , trudna ale daje dużo Frajdy no i te magiczne 4 Pociski ; ) Rachu ciachu i po kolesiu :)

Opublikowano

Ameryka droga przez jumbo a potem w HT i MT USA. Bardzo łatwa linia ja z ******** przyczyn musiałem znowu zacząć grać od nowa i tak wyszło, że w 1,5 dnia doszedłem do prawie T29 mam jeszcze 20k expa do niego a wymaksowany M4 (nawet go nie sprzedałem ^^ bo taki dobry) i do Jumbo też prawie maks. bo tylko silnik mi został do zbadania chyba.Więc polecam linię.A linia druga też bardzo dobra XI tier i X op.

Opublikowano

powiem tak :

napisze Ci co mi odpowiada co moim skromnym zdaniem jest dobre , ale pamiętaj każdy ma swój gust

Usa: Niszczyciele czołgów linia z hellcatem.

Zsrr: czołgi ciężkie linia z kw-1s, arta

Anglia: czołgi średnie :cromwell, comet...

Chinole : czołg lekki od 6tieru .

również fajne są amerykańce Heavy i właśnie w nie ide -> również polecam

francuzami nie gram gdyż nie podobają mi sie xD.

Opublikowano

Za takie tematy to powinien być ban... (Najlepiej perm :D)

Popróbuj każdą linię i zobacz która ci najbardziej się podoba, my Ci mamy wybrać? Każdy poleci ci coś innego.

Jeśli wolisz mieć nie przebijalną wieżę ale papierowy kadłub to idź w ht amerykańskie

Mobilność i dmg(do 6-7 tieru bo potem już nie ma takiej różnicy) to rosyjskie do IS7

Pancerz- rosyjskie do IS4 ew. Maus ale on kwadratowy jest i wchodzi w bok wszystko

Opublikowano

Nie da się odpowiedzieć na to pytanie, a przynajmniej ja tak uważam. To nie zależy od nas czym Ci się dobrze gra tylko od cb, więc... .Ja polecam USA i Niemcy. Fajne maszynki, ale trzeba coś umieć by je ogarnąć. Na pewno nie polecam Francji, bo to są najbardziej wymagające czołgi w grze.

Będziesz legendą, człowieku! There are soldiers and then, there are snipers...

Opublikowano

Nie da się odpowiedzieć na to pytanie, a przynajmniej ja tak uważam. To nie zależy od nas czym Ci się dobrze gra tylko od cb, więc... .Ja polecam USA i Niemcy. Fajne maszynki, ale trzeba coś umieć by je ogarnąć. Na pewno nie polecam Francji, bo to są najbardziej wymagające czołgi w grze.

Fracnuskie njabardziej wymagające? To coś dla mnie... Ale niech ankieta trwa dalej.

3682722200_1353946775_thumb.jpg

DAJ +, TO NIE BOLI!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...