Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ibot/Kbot i boxy bez podwajacza

Hogwart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanko, śmigam aktualnie na Ibocie, chyba licka 24 bo Kbot nie działa i przez 2 h 50 min tylko 6 K Uri, lata mi po całej drugiej gali. To normalny wynik jak na ten czas bez podwajacza czy może wielka lipa? Bo wydaje mi się, że powinno być więcej. I teraz - puścić na alieny czy może niech ciśnie dalej te boxy? I jak poustawiać "Reset Every" mins od i do. Nie kumam. Z góry dzięki za wypowiedzi.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Puszczaj na alieny, jest limit na boxy. Możesz być zawiedziony coraz bardziej z każdą kolejną godziną, gdyż im więcej boxów zbierzesz tym bardziej spada prawdopodobieństwo - odnawia się dopiero po 24h. Czyli jak puścisz na boxy na 24h to dostaniesz najpierw powiedzmy 2,7k 2,5k 2,3k i tak dalej aż do ~700uri/h.
A to "Rest(ang. odpoczynek) Every" + limit czasu#1 + limit czasu #2 oznacza że co ileś tam minut (l#1) będzie stawał i nie podejmował żadnej akcji przez ileś tam (l#2). Teraz do niczego nieprzydatne.

7yo9.png

Opublikowano

Puszczaj na alieny, jest limit na boxy. Możesz być zawiedziony coraz bardziej z każdą kolejną godziną, gdyż im więcej boxów zbierzesz tym bardziej spada prawdopodobieństwo - odnawia się dopiero po 24h. Czyli jak puścisz na boxy na 24h to dostaniesz najpierw powiedzmy 2,7k 2,5k 2,3k i tak dalej aż do ~700uri/h.

A to "Rest(ang. odpoczynek) Every" + limit czasu#1 + limit czasu #2 oznacza że co ileś tam minut (l#1) będzie stawał i nie podejmował żadnej akcji przez ileś tam (l#2). Teraz do niczego nieprzydatne.

No cóż, trudno, ale na alienach, mało się wbije urki, i co najważniejsze zero energi do wrót. A bardzo mi zależy na szybkim złożeniu wrót.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...