Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tryb serwera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam takie pytanie , bo chce postawić serwer ale niewiem jaki ;/ więc sie pytam was jaki serwer jest dobry , narazie serwer mam 15slot ;///

1.Survival

2.Survival+Frakcje

3.Kwadratowa Masakra

4.Pvp

4.SurvivalGames

5.FreeBuild+Survival

6.hARDCORE

Ps.Jesli znacie jakieś fajne typy serwerow to pisać w komentarzach i jaki najlepiej by bylo postawic serwer na 15 slot :)

Opublikowano

PVP!!

Pomoge !!

Chętnie

Jak dla mnie:

1.PVP

2.Survival+gildie..

Znałem pvp i własnie mu nie wyszedł. Może tb wyjdzie ;p

Prosze, o kontakt priv jestem jutro przedział godz: 8 do 12. ;[

I również skype ;0 kuba11223344551

1346003482__de2zjo.gif Nazwa Serwera: PodniebnaMasakra

IP Serwera: PodniebnaMasakra.srvmc.pl
Opublikowano

Napewno nie sam FreeBuild, bo freebuildy się skończyły nikt na nie nie wbija, zakładałem taki serwer, miał on max 5/30 osób online. Nawet dodanie do FreeBuilda survivalu niewiele pomoże, jeśli na serwerze głównym światem jest właśnie FB.

SurvivalGames nie jest złe, ale także już coraz mniej ludzi wbija na takie serwery.

PVP? Tu już będzie zdecydowanie więcej ludzi ;)

HardCore? Tu także.

Survival będzie zaś najlepszy, jeśli będzie posiadał system gildii/frakcji, nie sądze by wiele ludzi wbiło na taki zwykły survival bez żadnych urozmaiceń.

Kwadratowa Masakra? Sam nie wiem, czy warto wzorować się na tym co robił SKKF i kopiować jego pomysły? Moim zdaniem lepiej zrobić serwer według własnej koncepcji, wtedy bardziej można liczyć że taki serwer wypali.

Opublikowano

Ja nie wiem , ale moim zdaniem serwery survival , które ukoloryzujesz chociaż lekką fabułą mają duże zainteresowanie .

Wszystkich, którzy wystawiają prezentację serwera mc " RPG " proszę najpierw o przeczytanie tego http://pl.wikipedia.org/wiki/RPG ponieważ większość w was nawet dokładnie nie wie co to jest ! ...Okłamywać ludzi łatwo , wasze tematy powinny być zamykane .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...