Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

StillCraft JAJCA NA SALI

AfgFire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do tematu http://forum.stillcraft.pl/Temat-Skarga-UB?pid=45235#pid45235

OSTRZEGAM ADMINISTRACJA TO DZIECI !!

Przewodnicy max 13 lat

Moderatorzy max 16 lat

Admini (nigdy ich niema)

Head Admin który nie raczy odpisać na PW

Właściciel nie lepiej

PO CO TO ROBIĘ ?? POGRAJ SB 2 TYG ROZBUDUJ SIE ZDOBĄDŹ PORZĄDNE EQ

ZRÓB SOBIE ŁADNY DOMEK PIWNICE NA CAŁĄ DZIAŁKĘ 40X40 5 pięter na którym rośnie trzcina (na zarobek)

battlefield3wallpaperhdf.jpg
Opublikowano

Ziomuś, dlatego ja się nie przywiązuję do tego typu serwerów. Najpierw obczajam adminów, czy są normalni itp. Druga rzecz to min 100-150 slotów i fajne pluginy ;p

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

Dobrze pisze typek na gorze ale zanim wbijasz na serwa pogadaj pierw z adminiem na TS/Skype ja tak robie zanim znajde sobie jakis na ktorym sie osiedle na 2 3 miechy :P

Opublikowano

Wiesz ts ich ma 32 sloty i w życiu nie widziałem na TS kogoś .... powypowiadajcie się na forum zobaczymy co zrobią z moją sprawą (oczywiście jak możecie)

battlefield3wallpaperhdf.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...