Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przeniesienie się na rosyjski serwer przed 30 kwietnia...

Aciek666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...czy będąc w platynie i po becie nadal będę w platynie (automatycznie)?

Jeszcze dodam jedno pytanie, wiecie może ile będzie kosztować 2600 RP Rubli?

Z tego co widziałem na rosyjskim serwerze nie ma jeszcze dostępnych opcji kupienia RP

3 pytanie, transfer z US na rosje jest dostępny cały czas (jednorazowy) czy do ukończenia bety?

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Ja będąc w Silver V i mając więcej przegranych niż wygranych po przeniesieniu i zagraniu 1 rankeda spadłem do Brązu IV, tak więc jeśli masz podobną sytuację jak ja radze Ci się póki co nie przenosić.

Game Over

Opublikowano

Ja będąc w Silver V i mając więcej przegranych niż wygranych po przeniesieniu i zagraniu 1 rankeda spadłem do Brązu IV, tak więc jeśli masz podobną sytuację jak ja radze Ci się póki co nie przenosić.

O czym ty pieprzysz. Na Rosji nie ma jeszcze nawet dostępnej opcji rozgrywek rankingowych.

Po za tym jak spadasz to piszesz do supportu.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Opublikowano

No tak, pomyliłem daty. To nie o to chodziło.

Napisz do supportu, muszą Ci oddać twoją dywizję.

Czekam na resztę odp.

Opublikowano

Ja również gram na rosi, niestety trochę żałuję ale zostaje na pewno. i Mam pytanko jak kupić rp ? i jeśli byście chcieli pograć razem mój nick: Kupiasty. A co do twojego pytania ja z silver IV spadłem po 1 rankedzie do Bronz I. Mój znajomy tak samo :D pozdrawiam :D!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...