Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft premium - czas oczekiwań.

MrChokko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , otóż chcę się Was zapytać jaki jest czas oczekiwania na mc po jego kupnie. Dodatkowo chcę się dowiedzieć czy przez kupno przelewem z banku pko następuje automatyczna zmiana waluty na te euro/dolary?

Opublikowano

Rozumiem, że kupujesz na oficjalnej stronie minecrafta (minecraft.net)?

Szanuj innych, za tymi pikselami są ludzie.

"Z racją jest jak z dupą - każdy ma swoją"

Opublikowano

To zależy max 1 dzień ja po 5 minutach dostałem :) Ale to było jak Alph'a była .

Jeśli pomogłem to daj "Lubię to", bardzo mnie to zachęca do dalszej pracy :)

1367352043-U384748.png

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi ale mam nowy problem , po kliknięciu "confirm" wyświetliła mi się wiadomość że transakcja zostałą odrzucona przez bank . Dodam że na koncie mam pieniądze tyle że polskie , tzn zł.

Opublikowano

płace przez pko , zastanawiam sie teraz nad paypalem , czy jeśli przeleje pieniądze z banku na konto paypal mam pewność że zostaną one automatyczne zmienione na euro podczas wybrania opcji paypal?

Opublikowano

płace przez pko , zastanawiam sie teraz nad paypalem , czy jeśli przeleje pieniądze z banku na konto paypal mam pewność że zostaną one automatyczne zmienione na euro podczas wybrania opcji paypal?

Przelewając kase na konto Paypal od razu Ci się waluta zmienia na euro =). Zapytaj rodzica który Ci udostępnia konto bankowe, chyba, że taki nierozgarnięty jak Ty ;P.

518831445005751729602.png

Opublikowano

Przelewając kase na konto Paypal od razu Ci się waluta zmienia na euro =). Zapytaj rodzica który Ci udostępnia konto bankowe, chyba, że taki nierozgarnięty jak Ty ;P.

Napisałem że płace przez pko , tzn moje konto bankowe ;3 Jeszcze dziś sprawdzę tego Paypala całego i dam znać.

Opublikowano

Ja zakupilem na minecraft.net i nie kupowalem GIFT Code tylko odrazu Minecraft PREMIUM dostalem po 2minutach :)

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Opublikowano

Lepiej kup od razu Premium a nie Gift Code

Mój kolega kupował Gift Code -Czekał 2-3 godziny

Ja kupowałem Konto Premium - Czekałem max 30 min

#JebacSygnatury

Opublikowano

Lepiej paypalem moje zdanie, nie ma problemow z tym bo przelicza walute automatycznie. A premium powinnienes dostac odrazu po zakupie ja dostalem odrazu po dokonaniu platnosci

Opublikowano

Up , obok masz opcje... Premka zakupiłem z 1-2 godziny temu i cały czas czekam :C Rozumiem że w zakładce "profil" pojawi mi się inf , że konto zostało premium czy coś , bo jak chcę się zalogować do gry przez launchera to pisze Can't connect to minecraft.net.

Dodam że na e-maila doszła mi wiadomość "Minecraft Purchase Comfirmation"

Opublikowano

Może tak. Ja mieszkam za granicą(Francja) i płaciłem za pomocą przelewu na stronie minecraft.net. Kiedy zapłaciłem te 20euro key przyszedł mi po niecałej minucie na skrzynke. Więc nie jest źle :)

1384358313-U695412.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...