Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fb (Mozna Zminimalizowac Okno)

becatech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze witam po dluugiej przerwie na ktorej mnie nie bylo na forum

po 2 ostatnio czytalem na forum, 2-3 dni temu jakis temat, w ktorym pewien user MPC pisal ze byl na forum niedawno fishbot ktory łowił a my moglismy w tym samym czasie surfowac po internecie... nie mowcie mi ze to byl ten bot ktory mial w sobie opcje fishbota

dokladniej sie zwal "mentinv2.2 bot" bo ten jest platny ... koles mowil o czyms zupelnie innym.. przelecialem ttematy na forum ale nic takiego nie znalazlem... wspomniala ta osoba tez ze "byl taki temat przez backupem forum" bo byly jakies problemy... dzien przed przeczytaniem tego tematu na forum faktycznie zauwazylem pewne zmiany... (nie chodzi mi o kolorystyke forum) cale forum bylo zaspamowane jakims gównem i nie dalo sie otwierac tematów... wiec jesli ktos moglby stworzyc ponownie taki temat, lub byłby łaskaw mi go wyslac... to niech pisze na PW... dalbym maila(gg) ale podawanie gg itp jest zabronione:D... tak samo jak proszenie o hacki... a ja prosze tylko o to zeby ktos stworzyl taki temat o ktorym, pisal pewien zacny user MPC...

pozdrawiam Saranake ;]

@edit: ogólnie wole starą kolorystyke... jezeli jest opcja gdzies w profilu zmiany kolorystyki na starą to prosze o napisanie gdzie mam szukac... jezeli nie... trudno... jakos to przezyje ; )

xxx

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...