Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Finalna wersja warz

XxWTFxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktoś napisać co to jest, czy coś to zmieni i za kiedy to będzie??

1377531174-U173186.png

Opublikowano

zmieni sie napewno duzo, mysle ze na finalna wersje dodadzą nową mape i samochodym duzo nowych itemów i wtedy juz nie będzie problemów z czitami i gra wejdzie na jakąs platforme z zabezpieczeniem (steam lub origin)

TXJBZGl4ZGVfX19ldW5lX19fMjQyX19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

nie jest oficjalna wersja za jakieś 2 mies będzie chyba bo maja usuwać itemy z global inventory

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

Skąd masz takie info? Nie mogą usuwać global inventory ponieważ ludzie wydali pieniądze na GC więc musieli być pooddawać wszystkim kasę.. Myślicie logicznie -,-

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jak czytam te wasze wypociny na temat WarZ to az mnie w du... skreca. Jaki.masz.napis w gornym prawym narozniku jak wlaczysz gre? Co ? Umiesz czytac jeden z drugim? Dalej, nie bedzie ,zadnego zerowania GI ,moze byc jedynie czyszczenie serwerow lub tzw. cofka (jak ta dzisiejsza). Gra nie bedzoe drozsza, to jest ostateczna cena. Samochody ? Nie na tej mapie (jest za mala ma jakies 4km x 4km), to nie DayZ. Nowa mapa? Zapomnij jeden z drugim, jak zobaczycie z jakim opoznieniem wprowadzaja zapowiadane zmiany, to nowa mapa najwczesniej w okolocach pazdziernik-listopad. Czytajcie troche inne fora a nie wypiujecie pierdoly.

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

@up

Sam ich nie wypisuj.

Czytałem na innych i mape wprowadzą napewno, nie myśł że oni są nikim i nie potrafią nic zrobić bo nie umieją nie skupiają się na tym a nie że olewają.

Tak czy sial wyszła im fajna gra i wiem że kiedyś wejdzie porządny anty cheat.

A czyszczenie będzie tak wyczytałem nawet na oficjalnym forum lecz nie na 100%.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

@up

Sam ich nie wypisuj.

Czytałem na innych i mape wprowadzą napewno, nie myśł że oni są nikim i nie potrafią nic zrobić bo nie umieją nie skupiają się na tym a nie że olewają.

Tak czy sial wyszła im fajna gra i wiem że kiedyś wejdzie porządny anty cheat.

A czyszczenie będzie tak wyczytałem nawet na oficjalnym forum lecz nie na 100%.

To wiadomo kiedy m/w będzie ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

2@up. Czyszczenie tak, ale nie GI! Jeszcze raz napisze: CZYSZCZENIE SERVEROW, nie GI. Jak sobie wyobazasz, ze ludzie kupili za kase itemki a teraz im znikna? Pomysl nim cos napiszesz.

I zauwaz, napisem, ze mapa bedzia ale z opoznieniem a nie ze wcale. Co do tego, ze cos robia , to sie zgodze. "Cos" to jest dobre okreslenie ;)

A czyszczenie będzie tak wyczytałem nawet na oficjalnym

forum lecz nie na 100%.

Bez komentarza :)

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

martina1972 bedzie czysczenie GI oddadza GC kazdy ile nakupil etc :) poczytaj, doinforum sie i potem pisz, na glownym forum war z czytalem w listopadzie jakos ze w finalnej wersji bedize czysczenie GI ale oddadza GC

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERVER !
24521_8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...