Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.1]Role-Play Serwer ![1.5.1] Start 15:25

Dewe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Info / Fabula :

Spawnujesz sie w pomieszczeniu podobnym do jaskini, czytasz wazne informacje, nastepnie wpisujesz komende /graj i teleportujesz sie do wiezienia, trafiasz tam za zabojstwo, masz dozywocie. Jednak mozesz sie wydostac jezeli zdobedziesz troche materialow. Po za wiezieniem, czekam cie zycie w miescie !

Skad wziasc surowce ?

Surowce mozesz wziasc z kopalni. Surowce automatycznie respia sie co 15 minut, jednak tylko Straznicy / Komendanci moga otwierac / zamykac kopalnie.

Jak grac ?

Na serwerze trzeba grac Role-Play. Jezeli masz zamiar wyglupiac sie to nawet nie wchodz na serwer. Nie wolno ci biegac po calym wiezieniu jak glupi, nalezy robic to co kaza ci Straznik / Komentant.

Gdzie jest Strefa Pvp a gdzie Non Pvp ?

Strefa Pvp jest tylko na deptaku. Jednak mozesz kogos zaatakowac tylko wtedy kiedy sa walki ! Jezeli Komendant/Straznik tego nie oglosil, nie mozesz nikogo atakowac. Strefa Non Pvp jest wszedzie, w wiezieniu, na spawnie, w kopalniach, wszedzie

.

Czat zwykly i czat ooc

Na czacie zwyklym: Siemano piszemy wszystko co zwiazane jest z gra np : Witam Strazniku ! / Witam Pana

Na czacie OOC: ( Siema, gdzie jest biblioteka ) piszemy wszystko co jest zwiazane z zycie realnym / pytaniami dotyczace gry.

Ip serwera : bytomcraft.maxc.pl:25655

Zapraszamy bardzo serdecznie na serwer. Start 15:25

Macie pytania / problemy ? Piszcie na skype : mateusz.wagner5 Chetnie udziele wam odpowiedzi. Pozdrawiam i zycze milej gry !

Opublikowano

Start przesuniety na 15:35. Za klopoty przepraszamy.

Raczej wbije ale jak niebedzie straznikow to co ????

Np. Gdy straznicy beda musieli wyjsc ( to tez ludzie ) to np otworzymy wam kopalnie i tam bedziecie kopac, ale straznicy itp beda raczej bardzo czesto.

Opublikowano

malo takich serverow w polsce. czekam na otwarcie :) Powodzenia

apowiada sie swietnie. ladnie opisany

1365336413-U179206.png

1365336413-U179206.png

|Grafik|Let´sPlayerowiec|Administrator PCM PVP|Administrator Rzeznia SV+FR|

Aktualnie Na mchc.pl (O.n.l.i.n.e)

Opublikowano

Serwer niedopracowany. Craft table nie działają, nie ma dropów, kamień szybko się kończy, jest nudno. Pomysł bardzo dobry, ale jak dla mnie zbyt wczesny start, niedopracowany jest serwer po prostu.

Opublikowano

@Up wszystko juz dziala, craftingi i tak dalej, zapraszamy.

Przed chwila mial miejsce niefortunny wypadek, ale admin tez czlowiek, mogl sie pomylic. Za stracone itemki przepraszamy, wiecej takich przypadkow NIE BEDZIE. Zapraszamy na serwer. Pozdrawiam.

Opublikowano

Kolejny serwik robiony na podstawie mojego ^_^
Wiem, że ludzie mnie nienawidzą za bany itp, ale wypowiadać się i grac mogę...

Serwer, mimo, ze rangi jak zwykle te same... Spoko

Opublikowano

Kolejny serwik robiony na podstawie mojego ^_^

Wiem, że ludzie mnie nienawidzą za bany itp, ale wypowiadać się i grac mogę...

Serwer, mimo, ze rangi jak zwykle te same... Spoko

Wszystko wymyslalem sam, z kolega, moge rangizmienic jezeli cos ci nie pasuje. To nie problem. Pozdrawiam, Dewe.

Opublikowano

Jak masz nudy to wbij wlasnie na ten serwer, bo na serwerze nie znajdziesz nudy.
Serwer jest naprawde ZAJEBISTY, administracja ogarnieta i mila.
Moja ocena serwera to: 10+/10 POLECAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...