Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] victor opinia

unicornofgloom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

grałem nim wczoraj pierwszy raz od bardzo dawna, bo jakoś nie miałem ochoty i muszę przyznać, że jest bardzo mocny :)

Ładny harras, łatwa farma, tarcza, aoe skille, stun, slow, jego minus to to, że bardzo żre manę i laser jest zbugowany - nie widać czasami, w którą stronę poleci

Opublikowano

Viktor nie Victor to taka mała uwaga. A co do samego Viktora to jest strasznie mocny ;] Czasem tak mam, że jak kimś w ogóle nie gram i nim zagram ( Tu Viktor ) to sobie przypominam jak ta postać niszczy i kara. Ma dużego bursta no i ten burst to też aoe więc też plus. Ma w sobie targeta na mida i aoe bardziej pod TF'y. Wg. mnie postać jak najbardziej godna uwagi :>

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Laser ma bugi, trudno go używać na smartcascie, ale oprócz tego to postać daje radę, jest w miarę dobrym midderem i zyskał tons of fame dzięki urodzinowej pencie Gimpera. Sam też grałem tym robocikiem, ale średnio ogarniałem. Z tego co zauważyłem to wymaga trochę treningu, a potem już jest z górki.

Opublikowano

Polecam. Ostatnio dosyć często go widuję. Nie podoba mi się ale widząc co wyczynia to champ godny uwagi.

Opublikowano

Victor jest naprawdę potężny we właściwych rękach, bardzo mocne AOE, harras, posiada tarcze po użyciu q. Czempion z bardzo unikalnym systemem umiejętności, drugiego takiego nie ma :)

Niestety wymaga dużych umiejętności i ,,ogarnięcia'' postaci.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Viktor świetny champ, aoe stun, spory aoe dmg, silence, tarczka, slow.

Jego problemem jest to, że bije dmg w sporym czasie. A teraz lepiej brać postacie z burstem. Między innymi dlatego się nim nie gra.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jest jak syndra. Oba chempy są naprawdę zajebiste, ale zbyt trudne. Teraz jest meta na łatwych miderów jak kata. Nawalaj w klawisze i czekaj na pentę - to jest to

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Znawca
Opublikowano

Grałem nim wczoraj 1 raz na PBE i przyznam postać bardzo mocna. Wszyscy padali na combo Q+E co żadko się zdarza jechać graczy na 2 skille.

Staty miałem 21/9 więc myśle nie tak źle jak na 1 raz. Dodam jeszcze, że wpiłem quadre sam (flash w srodek enemy team'u ulti+laser i quadra nabita)

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

zajebisty champion, easy farma, ulti do tf zajebiste, mało osób nim gra, podpalenie ze skila z ulepszenia. same plusiki. jedynie mane troche szybko zjada ;c

304191415027212454880.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...