Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Amerykańska artyleria

007benten

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Mam takie pytanko:Co myślicie o amerykansiej artyleri dla poczatkujacego?I co myslicie o M7 Priest?

Opublikowano

Dość fajna linia, łatwo ją ogarnąć. Co prawda priest jakimś tam zabijaką nie jest ale po nim to już z górki.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja mam teraz to po t-57 i jakoś sie fajnie gra mi lepiej niż ruską.

Celność dobra, dmg wieksze niż ruski

Nie ma co porównywać art tieru niższego niż 5. Na tierach 2-4 niemiecki arty górują nad resztą.

76561198001815076.png
Opublikowano

Sorki za takie pytania,ale dopiero zaczalem grac w wota.Dlaczego priest ma tak maly zasieg?Jak kupie lepsze dzialo bede mogl dalej walic?Bo w m37 moglem walnac jakies 938m a tu ledwo 483...

Opublikowano

Mi tam gorzej grało sie bisonem i biosnem II niż amerykańcami. Chociaż grile wymiata na 4 tierze

bisonem II ?! What the ... ? Hummel już nie jest taki super, bardzo przestrzeliwywuje. A jeżeli chodzi o amerykańców, to T92 ładny killer.

Opublikowano

Sorki za takie pytania,ale dopiero zaczalem grac w wota.Dlaczego priest ma tak maly zasieg?Jak kupie lepsze dzialo bede mogl dalej walic?Bo w m37 moglem walnac jakies 938m a tu ledwo 483...

Na drugim dziale powinieneś mieć zasięg na całą mape.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...