Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]SimpleRegionMarket

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ponieważ mogę zrobić działkę i dać tabliczkę ale jak gracz chce ją kupić to nic nie pokazuje

za pomoc daje like!

Opublikowano

Słabo wyjaśniłeś problem, nie pokazuje czego ? Tego że kupił czy tego że może kupić ?

Precyzujcie te pytania to będą szybsze odpowiedzi.

„Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa”

Rudy Krasnolud z Wiedźmina

Opublikowano

gdy wchodzę na konto bez op zwykły gracz (z op tak samo) to jak klikam pokazuje tylko "Ten znak jest zablokowany magicznym zaklęciem"

Opublikowano

Po pierwsze dodaj permisje dla graczy by mogli korzystac z tabliczek i kupować , pod drugie dla pewności możesz odblokować tabliczkę komendą /unlock a następnie uderzyć w nią klikając lewy przycisk myszy.

I ostatnie pytanie , czy dobrze stawiasz tabliczki ?

Opublikowano
permisje(próbowałem tez innych nawet samo -simpleregionmarket.* nie działa):

- simpleregionmarket.SELL.buy

- simpleregionmarket.HOTEL.buy

- simpleregionmarket.LET.buy

tabliczki dobrze stawiam bo w ostatniej linice pojawiaja sie wymiary

usunięcie lwc nic nie dało (i nie /unlock tylko /unregister)
Opublikowano

Nigdy nie lubiłem tego pluginu dlatego używam PlotMe ... może spróbuje przeinstalować plugin, wyrzuć go i wgraj ponownie, a może nie na tą wersję ?

Opublikowano

Skoro bukkita masz 1.5 SRM wgraj na wersję 1.4.7 mi na 1.5 też nic nie działało. Może w tym problem .

Opublikowano

1.5-R0.1 DEV - bukkit SimpleRegionMarket v.3.3.5 - srm take mam wersje

@edit

jak wpisuje /srm list to pokazuje "cmd.list.header"

a jak wpisuje zeby mnie teleportowalo do pustego regionu to pisze ze nie ma pustego

Opublikowano

Temat do zamknięcia pomógł reinstal pluginu + dla grzesiekduch

@edit przepraszam za multipost - pomyliłem się proszę o podłączenie tego posta do posta wyżej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...