Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znikło 3/4 ekwipunku eq metin2.pl s26

Kakan16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mimo że jestem poszkodowany nie będę pisał co się stało to leże na łózku i boli mnie dużo rzeczy.

nie wchodziłem na konto ok do tygodnia. a tam nie ma truty +5 sr 32 duchowej zbr +9 1.5k hp 10strazły naj.bony

sokolej +9 20dt 20diabły 15blok 6int 20%na drop yang kolce z nieb łez +9 ebo +9 20dt bransa z nieb łez +7 20dt 1.5k hp 5do pz

skorzane kozaki +9 2k hp 3 spowolnienie

truta x3 kd +4 exp

duchowa x3 kd +4 exp

yangi około 30kk znikneło

co zostało ?

hełm na 21lv +9

naszyjnik 1.5 k hp

i śmieci

s26.

nikt nie znał moich pasów

Opublikowano

Skoro nikt nie miał passów to musisz mieć keyloggera na kompie. Przeskanuj go przez Spyware Terminator 2012 - jeden z lepszych antywirusów do zwalczania robaków/keyloggerów.

Opublikowano

nie wiem bo miałem wypadek komp byl wylaczony ;/

wchodzez polamanymi nadgarstkami a tu bach ;/

napisałem do supportu

tam te rzeczy i napisali

Odpowiedź od: xxx(xxx)xxx 2013-04-25 10:51:25 Uprzejmie informujemy, że uległ zmianie poziom obsługi Twojego zgłoszenia.
Prosimy nie odowiadać na tą wiadomość
wczoraj robiłem formata.
Opublikowano

Zostałeś zwyczajnie okradziony.

Czemu zwyczajnie?

Bo w tej grze kradzież do codzienność !

Support w tej sprawie nic nie zrobi.

Nikt ci nie pomoże.

Jedyne co możesz zrobić to zgłosić owe zdarzenie na policje, że zostałeś okradziony.

Opublikowano

nie wiem bo miałem wypadek komp byl wylaczony ;/

wchodzez polamanymi nadgarstkami a tu bach ;/

napisałem do supportu

tam te rzeczy i napisali

Odpowiedź od: xxx(xxx)xxx 2013-04-25 10:51:25 Uprzejmie informujemy, że uległ zmianie poziom obsługi Twojego zgłoszenia.
Prosimy nie odowiadać na tą wiadomość
wczoraj robiłem formata.

Co z tego że robiłeś formata, jak keylogger pewnie już ściągnął passy. Support tutaj nic nie zdziała raczej.

Opublikowano

Masz kayloggera albo jakiś inny syf , pociągnał Ci passy z konta i tyle . Tylko dziwne jest to że skoro nie było nikogo na twoim koncie przez te x dni ( przypuszczam że na kompie też nie) to jak to Ci passy zarąbało skoro nie wbijałeś a kaylogger działa tak że chyba po zalogowaniu wysyłają się passy tak? No chyba że wcześniej ten syf miałeś .

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Na twoim miejscu jak najszybciej bym przeskanował cały komputer i nie logował się na e-maile czy też inne konta. :) Masz key'a oczywiście skradzionego eq już nie odzyskasz.

Opublikowano

Co zrobić? Te eq jest warte 200zł+ więc jest to kradzież, czyli możesz iść na policję bo support metina nic Ci nie pomoże.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

techl4nd, jeśli nie ma dowodów, pewności kto to mógł być to nic nie zdziała w tym przypadku.
Kakan16, nie ma opcji, żeby Ci znikły itemki od tak sobie, ktoś znał Twoje pasy.

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

Keylogger albo rejestrowales sie na jakies strony, ew. priv metin2. Ludzie czesto sprawdzaja czy pasuje na pl.

nanicz.png

Opublikowano

tacy ludzie jak ty są żałośni ściągną na kompa keyloggera i O co się stało? support gówno ci pomoże, jedyne rozwiązanie to zmądrzej i jak ściągasz coś na kompa to zrób skana przez neta.

P.S jeśli pamiętasz co ściągałeś co mogło zawierać keyloggera to napisz, odwdzięczę się :)

Opublikowano

gdybyście chociaż część passów wpisywali na ekranowej to nie byłoby takiego problemu

@ ten random piętro niżej:

nie mierz ludzi swoją miarą synek. żeby dać się nabrać na tę metodę, którą opisujesz, trzeba mieć IQ =< 70

57199140501148694665.png

Opublikowano

@up głupi jesteś wystarczy że logował się na stronie i ma po eq do tego dochodzi głupot czyli takie samo hasło na meila i konto dajesz za free.

Opublikowano

Co jak co chlopaki, ale jak ja bym komuś wysłał keya, to owaliłbym nawet tego żelaka, bo co za problem przerzucić a zawsze za jakiś hajs mozna sprzedać, to jest dziwna kradzież..

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

Jak to nie?

To czyli ktoś mi ukradł ferrari, nie mam dowodów bo stało ono za domem i policja mi nie pomoże? Pomyśl człowieku gdy coś napiszesz.

Była kiedyś sprawa ukradli kolesiowi eq 5b było to pokazane aż w TVN a kolesiowi groziło 2 lata więzienia.

Policja mu pomoże w 100% bo ma specjalnych ludzi od kradzieży w internecie.

Shady

Opublikowano

techland widze, ze piszesz duzo a gowno wiesz. Wiesz ile czasu zajmie sprawdzenie logow z metina, z emeila. Zapewne meti nie udostepni za darmo tych danych wiec policja bedzie potrzebowala nakaz - kolejny zmarnowany czas. Policja owszem, moze pomoc ale zajmie to okolo 4 mc. Potem sie zacznie ciaganie po sadach...

Pomysl najpierw zanim cos napiszesz.

szefmarcin.png

Opublikowano

na innym koncie znalazłem ebo +9 5b 20dt

ale na tamtym koncie co nie ma większość itemów to jak jest ze helm 21lv +9 został naszyjnik 1.5k hp

sam nw no poprosiłem aby dali all id kont bo może mam gdzieś na innych kontach i nie odpisali jeszcze

Opublikowano

techland widze, ze piszesz duzo a gowno wiesz. Wiesz ile czasu zajmie sprawdzenie logow z metina, z emeila. Zapewne meti nie udostepni za darmo tych danych wiec policja bedzie potrzebowala nakaz - kolejny zmarnowany czas. Policja owszem, moze pomoc ale zajmie to okolo 4 mc. Potem sie zacznie ciaganie po sadach...

Pomysl najpierw zanim cos napiszesz.

Ale mnie to malo interesuje czy bedzie sprawa trwała 1 miesiac czy 2 lata mam to gleboko w dupie.

Po czym sądzisz ze duzo pisze a gowno wiem? Napisalem tak jak jest i tak jak by to wyglądało a ty z dupy wyrwales tekst "duzo piszesz a gowno wiesz" - puknij sie w łeb i pomyśl.

Shady

Opublikowano

Mi na ten przykład po wyłączeniu serwerów i ponownym ich odpaleniu z Monastyru zniknęło połowę rzeczy. Co prawda połowę tych rzeczy, które był zdobyte tylko w tym dniu, w którym były serwery wyłączane. Coś takiego jakby cofka, ale nikt inny oprócz mnie nie miał tego problemu. Oczywiście support nie raczył tego nawet sprawdzić tylko napisał, żebym oczyścił kompa. Nie ważne dla nich było to, że całe eq miałem (+9), a zniknęły mi tylko ku+ jakieś śmieci typu kawałki klejnotu, kd+3...Próbowali mi wmawiać, że mnie okradziono przez moją głupotę.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

a kiedy było

Mi na ten przykład po wyłączeniu serwerów i ponownym ich odpaleniu z Monastyru zniknęło połowę rzeczy. Co prawda połowę tych rzeczy, które był zdobyte tylko w tym dniu, w którym były serwery wyłączane. Coś takiego jakby cofka, ale nikt inny oprócz mnie nie miał tego problemu. Oczywiście support nie raczył tego nawet sprawdzić tylko napisał, żebym oczyścił kompa. Nie ważne dla nich było to, że całe eq miałem (+9), a zniknęły mi tylko ku+ jakieś śmieci typu kawałki klejnotu, kd+3...Próbowali mi wmawiać, że mnie okradziono przez moją głupotę.

a kiedy było wyłączenie to ja napisze ze przypmnalm i ze w tym dniu itp no bo ja tego nie wziołem...

od nich

Przykro nam, ale okres jaki uplynal od ostatniego Twojego logowania się ( przed kradzieza) na konto, którego dotyczy zgłoszenie uniemożliwia nam wszczęcie procedury mającej na celu ustalenie prawowitego posiadacza konta.

Opublikowano

@up a wiesz dla czego tak napisali? bo co tydzień jest aktualizacja i jak się logowałeś dłużej niż tydzień to ci odpowiedzieli, a niektórzy mają jakieś bóle że policja pomożea jak pisałem że nic nie zrobił, jak grasz na czitach to co się dziwisz a gdybyś ściągną jakiś syf przez przypadek to by było co innego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...