Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Runtime error i pytajniki! Co zrobić?

Siwy™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niech ktoś to przetestuje czy działa, kiedyś stosowałem podobny sposób w Windows 7. Tylko komenda była inna, lecz jakoś nic nie daje, nadal wyskakuje błąd.

Czekam zeby ktos przetestował, ponieważ nie chce robić formata, jak coś pojdzie nie tak :D A nie wiem od czego jest konkretnie ta komenda ;).

Opublikowano

Sam testowałem i mi działa.

To też zależy od serwera, sory klienta.

Na niektórych wyskakuje, a na niektórych nie, na tych co mi wyskakiwalo, nie wyskakuje.

Od 3 miesięcy może raz mi znaki zapytania wyskoczyły.

imetin.pl, wyczytałem to na tamtym serwerze, wszystkim działa, a tam ten błąd był częsty.

jz2s7h.jpg

Opublikowano

Napisz, skąd to zajebałeś, albo poleci ban za plagiat.

Słownictwo ogarnij, masz źródło na dole.

Najpierw się czyta, potem tak pisze.

jz2s7h.jpg

Opublikowano

Niech ktoś to przetestuje czy działa, kiedyś stosowałem podobny sposób w Windows 7. Tylko komenda była inna, lecz jakoś nic nie daje, nadal wyskakuje błąd.

Czekam zeby ktos przetestował, ponieważ nie chce robić formata, jak coś pojdzie nie tak :D A nie wiem od czego jest konkretnie ta komenda ;).

Człowieku przez twoją sygnaturkę pomyślałem że jakieś 3 muchy mi koło monitora latają...

@Topic: Na serwerze na którym mi to wyskakiwało zadziałało :D więc jest +

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...