Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki telefon wybrać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Galaxy S3 to straszny mainstream, wszyscy się nim podniecają jakby innych nie było (bo samsung to w Polsce tak samo kultowa marka jak Adidas, 80% w mojej klasie ma samsungi..), ale mimo wszystko to kawał dobrego telefonu z porządną obudową i świetnym systemem ze świetną nakładką.

Chociaż Xperię Z też bym polecał, bo telefon równie dobry i się wybija :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

jak chcesz

lub lg nexus tez fajny

Nexus jest nie dla mnie...

Galaxy S3 to straszny mainstream, wszyscy się nim podniecają jakby innych nie było (bo samsung to w Polsce tak samo kultowa marka jak Adidas, 80% w mojej klasie ma samsungi..), ale mimo wszystko to kawał dobrego telefonu z porządną obudową i świetnym systemem ze świetną nakładką.

Chociaż Xperię Z też bym polecał, bo telefon równie dobry i się wybija :)

Pozostaje mi chyba kupic 2 telefony xD

A co powiecie na Samsung note 2 ?

Opublikowano

Jaki telefon byście wybrali ?

galaxy s3

Xperia Z

?

Xperie Z. Note 2 nie jest telefonem, na który wydałabym więcej niż 500 zł. :P Xpieria Z bardzo mi się podoba jeżeli chodzi o wygląd, o samą funkcjonalność i w ogóle. :) Ale gdybym ja miała kupować jakiś telefon z górnej półki to niewątpliwie byłby to HTC One (polecam sprawdzić). :)

Opublikowano

Oby dwa telefony godne do polecenia. S3 działa bez zarzutu Xperia Z również. Z drugiej strony Galaxy S4 pobija te telefony na głowę dysponowanym sprzętem. Na twoim miejscu wziąłbym Xperie chyba , że chcesz poczekać na S4 to wtedy wybór oczywisty.

1034096467ed366140e8bdc6e9588fb7-d9cvf33

Opublikowano

Xperie Z. Note 2 nie jest telefonem, na który wydałabym więcej niż 500 zł. :P Xpieria Z bardzo mi się podoba jeżeli chodzi o wygląd, o samą funkcjonalność i w ogóle. :) Ale gdybym ja miała kupować jakiś telefon z górnej półki to niewątpliwie byłby to HTC One (polecam sprawdzić). :)

Widziałem nawet spoko :) ale wole coś od sony lub samsunga

Oby dwa telefony godne do polecenia. S3 działa bez zarzutu Xperia Z również. Z drugiej strony Galaxy S4 pobija te telefony na głowę dysponowanym sprzętem. Na twoim miejscu wziąłbym Xperie chyba , że chcesz poczekać na S4 to wtedy wybór oczywisty.

S4 już kupić idzie :

http://allegro.pl/premiera-samsung-galaxy-s4-gt-i9505-16gb-i3199672148.html

ale pewnie za miesiąc / dwa będzie tańszy ;D

Opublikowano

Widzę, że lubisz szpanować =( Szybko go stracisz ;cccc

Co do tematu, brałbym Xperie Z. Czemu? Mam J'ke i jakoś daje sobie radę a Z to niby "perełka Sony" =]

footer_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...