Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Najwięszka ilość AP, AD, Prędkości Ataku itp.

matx321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym abyście w tym temacie pisali i najlepiej dodawali screen z największą jaką widzieliście liczbą AP, AD, Prędkości Ruchu/Ataku, Obrony itp.

Ja na początek dodam fiddlesticka z 866AP:

866ap.png

Miał potem 900+, ale nie zdążyłem zrobić screena bo ich zdążyliśmy pokonać w teamfigh'cie i to wygrać ;o

Opublikowano

prędkości ataku to najwięcej można mieć 2.5m a ruchu to na yt chłopu rammusem około 6k wycisnął. Defa to miałem z 400 ale nie mam żadnych screenów.

<>

Opublikowano

Grałem kilka miesięcy temu meczyk, gdzie w late Veigar miał 1000.

Prędkość ruchu... najwięcej to ok. 10000, na YT jest filmik, koleś pobił rekord Rammusem.

Armor? Grałem z gościem, który miał pewnie full runki i masterki, a zarazem "wykokszonego" builda - 450 Armora, jakieś 200 magic resista.

Prędkość ataku... Wyciągnąłem Tristaną 2.51...

@down

No, nie wiedziałem, ale 2.51 się da na stówkę. ;)

@down2

Blah, pomyliło mi się. Byłem przekonany, że jak jakiś czas temu widziałem filmik @down to tam przez ułamek sekundy jest te 15 tyś i 100 coś speeda. :D

Rekord ms jest tutaj.

http://www.youtube.com/watch?v=X16SKIp8osg

Jednocześnie jest tu rekord AD. ;)

1389638202-U295319.png

Opublikowano

prędkości ataku to najwięcej można mieć 2.5m a ruchu to na yt chłopu rammusem około 6k wycisnął. Defa to miałem z 400 ale nie mam żadnych screenów.

No chyba nie 6k

Ponad 9000 :P

@ UP

Widac ze sie nie znasz...

Maksymalny as to 2.5

Opublikowano

AD to chyba najwięcej można mieć na Zedzie, dzięki temu, że ma z jednego skilla ma +25%. Ja nim miałem coś około 600.

AS to można mieć max 2.5.

A AP to najwięcej się da mieć na Veigarze, dzięki temu że dostaje AP za kille. Ja nim kiedyś 1,5k na botach miałem.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

grałem vs kassadin 1354ap ,a na rammus niedawno sam mailem z "w" 670 obrony .

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

mov 9k ramus./10k hecarim

ad 2500 3000 hecarim

ap s2 2200 (rabadon i kostury)/ veigar ponad 6k

max cryt 7k, caitlyn

ssów nie mam, pełno tego na yt

xxx

Opublikowano

Najwiecej AD mozna miec hecarmimem jak widac na filmiku ew. sionem jak bedziesz tydzien farmic

Najwiekszy kryt moze nasus wycisnac jest filmik gdzie leje 28k kryta a mozna jeszcze wiecej :D

Opublikowano

Atmy + farmienie sionem tydzień - World record AD

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...