Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]

nqueee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zaczynam gre w lola i poszukuje postaci z daromwej rotacji coś w stylu zed'a albo warwick'a lub jax'a prosze o pomoc i odrazu jakiś build :D

Opublikowano

Pierwszej twojej prośby nie zrozumiałem. Co do buildu na jax'a to zrób tak :

berserkerki -> trójca -> infinity -> krwiopijec -> krwiopijec -> krwiopijec

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Podaj dokładniej o co ci chodzi.

Bo jeśli chcesz coś w style Zeda, WW, Jaxa, to napisz o co ci dokładnie chodzi, o dmg, as, czy co innego?

A build na Zeda: pancerz za 300 golda+kilka potów, buty (tabi wedug mnie najlepsze, bo zed musi mieć troche obrony żeby go tak łatwo od razu nie zabijali, 1 lub 2 dorany, krwiopijca, lodowy młot, możesz też kupić tancerza, ostrze nieskończoności, ostatni szept lub coś innego. Zależy od sytuacji.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Chodzi mi o postac i build która bije dobrze z hitów i skilli a nie jak mag na odległość i jest z darmowej rotacji ;d

Opublikowano

Chodzi mi o postac i build która bije dobrze z hitów i skilli a nie jak mag na odległość i jest z darmowej rotacji ;d

Jeżeli chcesz postać z rotacji, która "bije dobrze z hitów i skilli" , to polecam Miss Fortune :)

expeliarmus_zps84c9ccee.png

Zbieram Like :)

Opublikowano

Jeżeli chcesz postać z rotacji, która "bije dobrze z hitów i skilli" , to polecam Miss Fortune :)

a jakis build na nia?

Opublikowano

Nie jest moj od razu mowie , ale wyprobuj ;)

Itemy na start: boots-of-speed.pnghorizontal-connect.pnghealth-potion3.png lub dorans-blade.png lub cloth-armor.pnghorizontal-connect.pnghealth-potion5.png

Butki : berserkers-greaves.png lubmercurys-treads.png lub ninja-tabi.png

Core: dorans-blade.png dorans-blade.png dorans-blade.png boots-of-speed.png the-bloodthirster.png zeal.png the-bloodthirster.png infinity-edge.png

Defensywne itemki : banshees-veil.png guardian-angel.png

Tankowe itemki: frozen-mallet.png atmas-impaler.png

Itemki pod damage: last-whisper.png madreds-bloodrazor.png infinity-edge.png the-bloodthirster.png phantom-dancer.png the-black-cleaver.png

1368221913u387138.png

Opublikowano

Hahahahaha AuDuMeK, nie wiem skad wziales ten build, ale jest zalosny. Miss fortune, to nadzwyczajny w swiecie adc, wiec nie wiem skad wziales taki zjebany build.

Na początek zaczynaj z długim mieczem i 2 potami czerwonymi, później Ci polecam kupić ostrze zniszczonego krola, krwiopijec, nieskonczonosci, ostatni szept i pozniej w zaleznosci co wolisz, ale jak dla mnie najlepszym wyborem jest plemienna lub aniol stroz. A no i oczywiscie przed ostrzem zniszczonego nie zapomnij butow berkow :P

91.jpg

Opublikowano

Hahahahaha AuDuMeK, nie wiem skad wziales ten build, ale jest zalosny. Miss fortune, to nadzwyczajny w swiecie adc, wiec nie wiem skad wziales taki zjebany build.

Na początek zaczynaj z długim mieczem i 2 potami czerwonymi, później Ci polecam kupić ostrze zniszczonego krola, krwiopijec, nieskonczonosci, ostatni szept i pozniej w zaleznosci co wolisz, ale jak dla mnie najlepszym wyborem jest plemienna lub aniol stroz. A no i oczywiscie przed ostrzem zniszczonego nie zapomnij butow berkow :P

a możesz podać jakiś dobry?

Opublikowano

Ale Ty jestes nie madry , bez kitu ;d Myslisz ze jak zaczynales gre od 1 lvla to byli pro gracze? Jak tak to sie mylisz ;) Jak sie zaczynalo to sie nawet mf na topa chodzilo , nie bylo junglera, ledwo co support byl . Wiem, ze mf to teraz tylko adc, bynajmiej od 20lvl+ Ale ten build znalazlem na mobafire wiec do najslabszych nie nalezy ;)

1368221913u387138.png

Opublikowano

ja tam kazdego adc buduje 100% crit. infinity, 2x widmowy, krwiopijca ito cos z piorunami = OP hity po 1k na adc apc i lifesteal

Opublikowano

Według mnie jax najlepszy , poskłada się go pod full ad i gre można wycarrować

Wszystkich, którzy wystawiają prezentację serwera mc " RPG " proszę najpierw o przeczytanie tego http://pl.wikipedia.org/wiki/RPG ponieważ większość w was nawet dokładnie nie wie co to jest ! ...Okłamywać ludzi łatwo , wasze tematy powinny być zamykane .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...