Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dragon Fire

Rak0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego Dragon Fire to niby taka dobra broń i wyrzucają ludzi z tą bronia??? Jest to bazooka ale czym różni się od innych??

Daje like!!!

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

Posiada 2 pociski które odbija się od powierchni np, budynków , ziemi itp. Pozatym zadaję dużo obrażeń.

Tu masz film jak się broń sprawuje:

lub

pozdro

mhraed.png

Opublikowano

Posiada 2 pociski które odbija się od powierchni np, budynków , ziemi itp. Pozatym zadaję dużo obrażeń.

Tu masz film jak się broń sprawuje:

lub

pozdro

2 pociski to może mieć tylko po zwiększeniu amunicji z ulepszenia. Chyba że coś przegapiłem.

@top

Zadaje duże dmg i odbija pociski, ale źle się tym gra przeciwko pojazdom, więc nie zastąpi to bazooki.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Dragon Fire - inaczej DF. Jest to RPG, posiadająca 2 naboje ( od samego początku ). Bazooka przeznaczona do walki z piechotą, w bezpośredniej walce z czołgiem (przede wszystkim) lub innym pojazdem, nie masz zbytnio dużych szans na wygranie. Pociski mają możliwość odbijania się od ścian bez wczesnej eksplozji. Dlaczego wyrzucają z serverów ?? Ponieważ niektórzy nie doceniają różnych broni np.: laserów, DF-ów. Uważają, że są OP (OverPowered). I tyle. Link :

http://ikonybfh.cba.pl/weapons/explosives.html

Statystyki RPG. Porównaj sobie z innymi Bazookami. Pozdrawiam, BFH Polska ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

„Ponieważ niektórzy nie doceniają różnych broni np.: laserów, DF-ów.” Co ty pieprzysz bfhpolska. Ci co kickują za lasery i dfy to własnie doceniają jak op są. W czasach, w ktorych ieg na 1 nic nie wciąga, a df ma 4 ammo to chyba lekka przesada grając na małej mapce

Opublikowano

Dla mnie nie jest to broń aż nadto op bo pociski nie zawsze trafiają w nasz cel, aczkolwiek samo DMG jest bardzo dobre na piechotę. Ogólnie nie polecam tej bronie bo RPG powinno być na pojazdy a nie na ludzi.

1373821288-U865823.png

Zrób dla mnie sygnaturę i zdobądź 20 Lubię To!

[sygnatura] Ravin.

Opublikowano

Na MultiPlayGames czy 4net.de nie ma chyba zakazu na DF czy laser.

To zależy od serwera. Jak byś miał swój własny serwer, to też mógłbyś wybierać, z którymi brońmi można na nim grać.

Zależy kto jak ustawi na serwerze.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

„Ponieważ niektórzy nie doceniają różnych broni np.: laserów, DF-ów.” Co ty pieprzysz bfhpolska.

Nie doceniają ich jako bronie - tzn. DF jest RPG na piechotę, tylko i wyłącznie, lasery są na średni dystans - na krótki oraz daleki można sobie z nimi poradzić. Jeśli potrzebujesz, abym specjalnie dla ciebie pisał oddzielne posty - prościej pisane - proszę bardzo. Niektórzy nie mają umiejętności domyślenia się.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...