Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skrzynie ucznia.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A nie ma jakiejś szybszej możliwośći? Bo mam już tego całego questa drop.quest zrobionego spędziłem 2 godziny nad tym i nie chce mi sie robić znów od nowa. A pozatym troche sie rózni tamten quest ;/

Opublikowano

Ja nie wiem jak ten quest jest napisany ale przypuszczam ze to jest w jednym quescie wszystko kazda szkata odzielnie ale w jednym quescie.

wgl to drop moze byc tez w special_item_drop.txt

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Ty gadasz o quescie z samego /quest/ - tak zrobiłem nie działa, wiec teraz jedną opcją jest aby zrobić to w quest/objec/50187 +?

Opublikowano

Jesli tak zrobiles to musisz dzialac wiec to nie jest jdyna opcja... albo nie wgrales questa albo zle napisales

ale mowie moze to tez byc w special_item_drop

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Jak dla mnie to najlepiej jest to zrobic w special_drop_item.txt w ../locale/poland

bez zadnego wgrywania itp.

Wystarczy edytowac to co sie chce zrestowac serwer i wszystko gra i buczy :)

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...