Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do chodzenia po mieście

Insignis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuję słuchawek do chodzenia po mieście itp. Chodzi mi o słuchawki które mają muszle składane tak by leżały na klacie/szyji/piersiach(zaleznie kto co ma na tej wysokosc).

Najbardziej zalezy mi zeby były zielone, jak nie ma czarnymi tez nie pogardze.

Jaki model będzie najlepszy do 100 zł?

Przykład słuchawek o jakie mi mniej wiecej chodzi

Opublikowano

A może shc5100 ? ja mam takie i są bardzo dobre i mój kumpel ma je dobre 3-4 miesiące.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

@UP takie odpadaja, zalezy mi na skladanych i najlepiej na przewodowych, do fona/mp4

To słuchawek nie używa się do słuchania muzyki? :O Jak na pokaz to sobie beatsy kup

Nie zrozumiales mnie, skoro kupowalbym sluchawki do szpanu cena by mnie nie interesowana, kupilbym jakies za 50 zl i by styklo, skoro chce wydac 100 to chyba logiczne, ze dzwiek/basy itp sie dla mnie licza...

Opublikowano

Może AKG K404? Niestety nie zielone, ale czarne :P Składane, całkiem dobrze izolują dźwięki otoczenia, więc 'na miasto' będą ok. Jest i nienajgorszy, lekko wybity bas.

#don't care

Opublikowano

Może AKG K518DJ? Akurat są czarne z zielonym, nieźle izolują, całkiem dobre basy jak na cenę. Osobiście byłem zadowolony.

Popieram. Jeśli możesz wydać więcej kasy, to K518 zdecydowanie na plus. Sama ich używam od paru lat. Myślę, że jedne z lepszych w przedziale cenowym.

+ słuchawki z edycji K518LE (z kolorowymi wstawkami na muszli) mają krótszy kabel, idealny do odtwarzaczy

#don't care

Opublikowano

No w słuchawkach to daleko nie zajdziesz, polecam ubrać buty.

Takie małe pitu pitu do uszne słuchaweczki za 15 zł są dobre :D

Zajrzyj na bloga -> Click

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...