Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Postawiony server

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka postawiłęm sobie server na plikach taki niesmialy :

No i chce sobie dodać gm robie tak jak poradnikiem z mpcforum i niby mam tego gm , pisze mi przed nickiem [GM] ale nie mam znaczku nad głową po za tym jakie komendy są dla gm na tych plikach?

jak sobie np dać fajne eq i wgl. w navicacie? wiecie o co mi chodzi ogólnie jestem ciemny pierwszy raz sobei zrobiłem dla jaj server.

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Komendy po polsku sie kłaniają, masz gdzieś tam w tworzeniu. Navicat poradnik też się znajdzie, poza tym to takie banalne w obsłudze, że dziwne, że sam nie ogarnaisz ^^.

Opublikowano

Komendy po polsku sie kłaniają, masz gdzieś tam w tworzeniu. Navicat poradnik też się znajdzie, poza tym to takie banalne w obsłudze, że dziwne, że sam nie ogarnaisz ^^.

Up@

nie pomogłeś :c

ref.

edit.

jak wchodze w gmlist wyskakuje taki błąd help!

1030 - got error 175 from storage engine

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Komendy są jak na każdych plikach metina takie same .

http://www.mpcforum.pl/topic/65970-komendy-wszystkie-po-polsku/

Dobra dzięki za komendy! Teraz mam ten probelm z tym gm wie ktoś o co chodzi? i jak np. dodaje sobie kase wpisuje komende 'reboot' server sie restartuje potem wpisuje login password /start server sie uruchamia wbijam na niego a kasa nie dodana? np. udało mi się jakoś dać 250 i wgl. ale też pare razy tak robiłęm i wgl.

a tego nie moeg zrobić i jak wchodze w gmlist to :

1030 - got error 175 from storage engine i daje ok to tabela pusta wtf?

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Bo dałeś sobie pewnie podstawową range GM'a . Jes taka ranga w MySQL co nawet nie ma znaczka GM nad głową . Daj sobie range IMPLEMENTOR.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Tak jak um dalej sobie w nicku [GM] , lecz w commonie pewnie zapomniałeś i gówno Ci to dało^^ Albo nie daleś sobie Imple.

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Wchodzisz w player - > acc i szukasz swojego konta i potem w którejś tam kolumnie masz rodzaj konta . Rozwijasz (bo masz do wyboru) i wybierasz IMPLEMENTOR.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Wchodzisz w player - > acc i szukasz swojego konta i potem w którejś tam kolumnie masz rodzaj konta . Rozwijasz (bo masz do wyboru) i wybierasz IMPLEMENTOR.

słuchaj wchodzę sobie w gmlist i takie coś :

1030 - got error 175 from storage engine

dlaczego?

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

o to mi wyskakuje trochę bliżej wam daje :P

edit.

czemu mój kolega nie może wejść na server? podałem mu link do reje uruchomiłem server do hamachi doszedł i mu nie dziala? a i w portmapie pirwszy port jest czerwony i nie da się go włączyć?

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Pomoże ktoś?

Edit.

Zauważyłem że nie działają również mapki dziłają tylko do atlantydy a zombie i cała reszta nie . Chyba pomyliłem pliki pack heh , jak np. teraz moge zmienić pliki i wgrać pliki by rykox albo cośtakiego? jak to zrobić? i czy inny client musi byc?

1341833700-U255743.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...