Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Shen AP-Bezużyteczny?

Matiass269

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o shen'ie AP??? Ja myślę ,że jest b. dobry... Tarcza za 700/600 ulty po 1400/1700 co 4s 400/500 dmg z Q taunt za 300/400...

Harras po 300/400 w early co 4s niszczy przeciwnika a przez tarcze za 500 nie może nam prawie oddać... Moim zdaniem jest to dobry pick bo contruje wiele midderów... Takich jak zed (może skutecznmie utrzymać się na linii) kha'zix (przyjmuje prawie całe jego dmg z W na tarcze) master yi ... Gdy ten włącza E wtedy my tauntujemy oraz gdy ten używa Q my przyjmujemy ten dmg na tarcze

Osobiście przy bulidzie rylai/rabadon/licz/Nashor/malady jest bardzo dobry--- Oczywiście to jest bulid który Ja stosuje... I nie jest on core ... Bo bulid często dostosowuje do przeciwnika

Co wy myślicie o AP shen'ie? Proszę o wypowiadanie się osób które miały z nim do czynienia grały nim/grały z nim/przeciw niemu.

Opublikowano

To zależy od sytuacji, ale ofc jest świetny pod ap.

W late miażdży grę, nie da się go kompletnie zabić.

Na pewno nie jest on useless, zawsze wolałem robić go z nutką ap.

Chociaż full ap to już nie jest dobry pomysł.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Miałem ap shena w drużynie i nie dziwię się że jest instaban. Tyle razy co mi dupe uratował... Tarczą za 1500

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

tak samo jak Amumu pod AP/tank. Kupujesz sobie Ryail'a, Rabbadona (albo landrynke) i reszta pure def i masz ok 3,5k HP'a defa i masakryczny DMG. Shen i Mumu miażdżą system

Opublikowano

Harras po 300/400 w early co 4s

W early nie wyciągniesz tyle, ale dobra...

Moim zdaniem pure Ap shen jaki podałeś to słaby pomysł, co innego AP tank z np. rylai/warmog/randuin to już daje rade. Pamiętam jeszcze jak w s2 się tym grywało, obecnie już rzadziej widuję shena na topie.

Opublikowano

Kontruje większość postaci walczących wręcz co daje mu dużą przewagę. Wg. mnie dobrym itemem na niego jest rylai\liandry.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Podobnie do trydny, obecnie mega i kontruje wszystko, a jak masa ludzi zacznie tak grać to dostanie nerfa :p Moim zdaniem nie jest bezużyteczny, bo dat ult za miliard.

Opublikowano

shen który ma coś tego ap kiedy użyje ulti na lux z barieria + [w] to może być perharbor :D

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano

Ja bym składał buty teraz tylko pytanie jakie ... Pod cd były by dobrym rozwiązaniem. Do tego raiyl wieków warmog rabadon lish bane, zajebiste dmg z zajebistym hp

Opublikowano

AP Shen tank to nie taki zły pomysł. Rylai, zhonya, berło i już jesteśmy jesteśmy zbyt tankowaci by dostac focus, a jednocześnie mamy dośc dużo AP.

Opublikowano

jak go się zrobi pod hybryde czemu nie? bork imo powinien mieć, a jego e dużo ciąnie. coś jak meta z ap tryndą.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...