Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Jak zaradzić błędom.

Saves

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jako że dużo tutaj jest tematów z błędami typu 'Fifa wywala do pulpitu przed menu', 'Przed rozgrzewką wywala do pulpitu'.

Zazwyczaj jest to spowodowane złym instalowaniem modów, albo kombinowaniem plikami fify.

Jednym z sposobów na te problemy jest Regenerator, najnowsza wersja 3.1. Program jest po Włosku, lecz wystarczy intuicji by dowiedzieć się co i jak. Na dodatek znajdą się video tuty na youtubie zapewne.

• Pobieramy program.
  • Instalujemy.
  • Włączamy i powinno nam się ukazać taki obrazek.

5178317eca879.png

• Nie zmieniamy nic, zostawiamy tak jak było. Zaznaczamy jedynie w Operazione Corrente, to co ja. I klikamy GO.(Ja mam ustawienia zrobione pod siebie, w domyślnym profilu jest inaczej)
  • Po zregenerowaniu fify, gra powinna działać bez problemu. Jeśli nie działa, proszę pisać w temacie. Być może trzeba zmienić ustawienia programu.

Download:

http://www.moddingway.com/file/28063.html

Skan

Oficjalna strona Regeneratora. 

Jest to mój 1 tutorial na tym koncie, i w pełni pisany przeze mnie. :)

Z góry pozdrawiam, i zachęcam do 'lajkowania', to motywuję do pisania kolejnych tutoriali,

Saves.

Wystarczy kliknąć na flagę, i zmienić na Polski. !

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Witam, w moim przypadku to nic nie pomogło, włącza mi sie "Trwa synchronizacja plików" po czym, znika i nic się dalej nie włącza, dodam że przedtem majstrowałem bo miałęm tak że po ściągnięciu fify jak miało sie zainstalować to pojawiał się ekran "Program EAProxyInstaller przestał działać." następne wszedłem do katalogu z origin ustawiłem ten plik żeby włączać jako administrator oraz zgodnościa z xp sp3, odpaliłęm i obraz sie już nie pojawił włączyła sie "niby" ta instalacja ale gdy już się zainstalowało to dalej nic, żadnych efektów, nic się dalej nie włączało tak więc, co robić?

Opublikowano

ps, wystarczy kliknąć na flage żeby zmienić język. PL też jest ;_;

Seriously? : o Nie wiedziałem tego nawet xD Dzięki, już piszę to w temacie. :)

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

No więc w końcu ktoś się wypowie i powie jak temu zaradzić?

Spróbuj 'Napraw Instalację'.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...