Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Hosting ownserver.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam zamiar kupić serwer 40 slotów z hostingu ownserver.pl, będzie to serwer Survival+Frakcje co o tym uważacie? 72 MB będą jakieś lagi czy raczej nie ?? Nie mam za dużo kasy wiem że csrv.pl jest dobry ale narazie finansowo nie da rady ;/ Jak serwer wystartuje to z VIP'ów tam hajs będzie leciał :)

Jeśli pomogłem to daj "Lubię to", bardzo mnie to zachęca do dalszej pracy :)

1367352043-U384748.png

Opublikowano

polecam dobry host mam okolo 3gb ram i 32 slot okolo 50 plug 0 lagow, chyba ze spawnuje witchery i endery na mapach to chwilowe beda :)

Opublikowano

Jak chcesz zrobić porządny serwer kup na pukawka.pl. Stabilne maszyny, 1.60 za slot oraz co najważniejsze 1 slot=100mb ramu. Wieć na 40 slotów przypadnie ci 4gb ramu. Troche drożej niż na ownserver lecz o wiele stabilniej i nie będziesz miał o co się obawiać. Oraz oferuje swój itemshop oraz wysokie stawki sms

Gość michal12386
Opublikowano

Siemka, mam zamiar kupić serwer 40 slotów z hostingu ownserver.pl, będzie to serwer Survival+Frakcje co o tym uważacie? 72 MB będą jakieś lagi czy raczej nie ?? Nie mam za dużo kasy wiem że csrv.pl jest dobry ale narazie finansowo nie da rady ;/ Jak serwer wystartuje to z VIP'ów tam hajs będzie leciał :)

czy ty się dobrze czujesz ?? 72 mb ram na 40 slotów (graczy) będziesz miał lagi w ch**. ( nochyba rze te 72 mb ram to na gracza) a nawet to bedziesz mieć 720 mb ram - 200 na pluginy = 520 beda gracze mieć lagi. jeden gracz powinien mieć 100 mb ram na renderowanie świata ciężko będzie polecal ci pukawke,,craftsite. w craftserve masz bardzo prosty w obsludzie menadrzer pluginów mape swiata i mysql i mumble :) i domene twojanazwa.csrv.pl na forum serwera polecam ci xaa.pl bardzo tanio :)

wiadomość do poniższego komętaża (mazzler'a) ja wiem o co hodzi !

ps z kad to muwilem że dokończę temat :P

Opublikowano

Co wy pierdolicie? Od roku mam serwery na ownserwer i z problemami się nie spotkałem. Jak się nie umie konfigurować pluginów to nawet na craftserve bedą lagi!

post-912976-0-49463100-1367601520.png

Opublikowano

czy ty się dobrze czujesz ?? 72 mb ram na 40 slotów (graczy) będziesz miał lagi w ch**. jeden gracz powinien mieć 100 mb ram na renderowanie świata ciężko będzie polecal ci pukawke,,craftsite,craftserve w craftserve masz bardzo prosty w podludzie menadrzer pluginów ...... dokoncze ten tremaAT

Wiesz o co chodzi z tym 72MB jeśli nie to się nie odzywaj...

Jeśli pomogłem to daj "Lubię to", bardzo mnie to zachęca do dalszej pracy :)

1367352043-U384748.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...