Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaką postać wybrać :p

gerard22a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy.

Ranger - łucznik, który wali z dystansu i ma dobre krytyki.
Duelist - koleś, który jest specjalistą w szablach, szybkie ataki są jego atutem.
Shadow - szybkie ataki ze sztyletów.
Templar - lekki tank, który obsługuje się dużymi mieczami.
Maruder - gigant, który napieprza maczetami XDD

Ogólnie to trudno je opisać, gdyż nawet rengar może zostać tankiem z czasem gry, ale na początek to tak to mniej więcej wygląda. ;)
Osobiście polecam Rangera bądź Duelistę. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Zależy.

Duelist - koleś, który jest specjalistą w szablach, szybkie ataki są jego atutem.

Ogólnie to trudno je opisać, gdyż nawet rengar może zostać tankiem z czasem gry, ale na początek to tak to mniej więcej wygląda. ;)

Zapomniałeś dodać WITCH która jest według mnie świetną postacią. Szybko wszystko załapiesz. Co najlepsze? Zamrażanie bądź palenie przeciwników, a tutaj zdjęcie ''legitymacyjne'':

witch.jpg<3

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

W tej grze nawet z marauder zrobisz witcha...wszystko zzlezy od twojego stylu gry choc najbardziej uniwersalna klasa jest templar.

Opublikowano

Mooim zdaniem najlepszym wyborem będzie ranger, ponieważ ataki na odległość są bezpieczne i szybkie.

Opublikowano

Zależy.

To czym bije dana postać to chyba sam założyciel tematu widzi po co mu to piszesz skoro pytaniem nie było opisanie postaci a doradzenie która ma zagrać z pewnymi argumentami ..

Opublikowano

To czym bije dana postać to chyba sam założyciel tematu widzi po co mu to piszesz skoro pytaniem nie było opisanie postaci a doradzenie która ma zagrać z pewnymi argumentami ..

To powiedz mi w takim razie jak mam mu opisać postać? co mam wypisać jak wygląda, jakie nosi buty, jaki ma kolor spodni ?

Poza tym jakbyś nie zauważył dałem argumenty. ;)

Opublikowano

Rangiem da się spokojnie farmic? Troszkę nie grałem w poe, a gdy grałem pykalem łiczem i spokojnie się farmilo tylko trzeba było strasznie uważać na hp.. Rang podobny?

Opublikowano

Rangiem da się spokojnie farmic? Troszkę nie grałem w poe, a gdy grałem pykalem łiczem i spokojnie się farmilo tylko trzeba było strasznie uważać na hp.. Rang podobny?

Zależy jak się budujesz. Jeśli na bieżąco kupujesz nowe itemy w sklepie, bądź zbierasz to dobrze się farmi. Można również w buildzie dodawać aspekty zdrowia.

Ja aktualnie nie mam problemów z farmieniem, wystarczy, że stanę w dobrym dystansie między wrogami i zaczynam atakować. ;)

Opublikowano

Najlepszy do farmu - witch dual spork low life build / CI build:

- zwykle moby curse (jesli moby maja resist na lightning) stawiasz totemy chwila i po sprawie na elitarne tosamo tyle ze na poczatek uzywamy bear trapa swietna postac z duza przezywlnoscia zaje*** dps, mega aoe

PvP do 40 lvl polecam unarmed marauder (infernal blow/cyclone)

-nietypowy oryginalny build wymaga jednak odpowiedniego eq ( faebreakers, meginords girdle, ringi i amulet ze sporym add phys dmg) daje niesamowita frajde z gry. dobrze jest zainwestowac w szybkosc chodzenia, wymaga blood magic

Oryginalna postac marauder/templar - god hand build ( unarmed + dominating blow)

-podobnie jak wyzej ale tutaj jestesmy bardziej jak summoner nawalamy infernal blow/cyclone gdy mob jest przy koncowce uzywamy dominating blow i tadam mob jest walczy po naszej stronie (ograniczony czas, zalezy od eq i pasywow)

Tank - marauder/templar pod max block/hp/res/regen

duzo hp, spora szansa na blok, sporo armora/evasion, latwo tankowac, mimo wszystko nie polcam farmic solo dockow (tyczy sie to wszytskich melee charow)

Nuke - witch/ranger

-typowe postacie dystansowe, spory dps, dobre aoe, gorzej jesli moby sie zbliza...polecam ta pierwsza

O shadow sie nie wypowiem bo nie gralem

Opublikowano

Czy jakoś da się zrestartowac umiejętności?

Nie da rady zresetować całego drzewka na raz. Możesz tylko cofać pojedyńczo punkty w zależności ile masz "Respec Points Left" możesz je zdobyć za pomocą kamienia "Orb of Regret", zwyczajnie expiąc (co jakiś lvl jest 1 dodawany), bądź za niektóre misje. ;)

Opublikowano

ja wybrałem sobie Templara dual flame totem i gra się przyjemnie jak narazie (42 lvl) bez większego wysiłku :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...