Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ucisk W Brzuchu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pisze tutaj ponieważ mam problem.Zaczęło się gdy miałem jakieś 9Lat podczas Snu śnie o Aucie w którym jadę a potem przyśpiesza wtedy gdy przyśpiesza mam okropny ucisk w brzuchu.

Taki sam ucisk miałem na Zjeżdżalni tylko że pojechałem w tamtym roku.

Chciałem się dowiedzieć kiedy takie coś się zdarza (jeśli to coś ma nazwę).

@Down

Ta śmieszne...

@Edit

Powiem jeszcze że lunatykuje.^^

@DOWN2

Pomyślcie dlaczego taki sam ból.

@Down3

Podnieciłaś się??

no siema

Opublikowano

Może sie podnieciłeś tym jakie samochód ma odejście. :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

No i ja mam podobnie....Tylko,ze mnie bardzo rzadko łapie. Najczesciej czuje taki wlasnie ucisk nad pecherzem a naprzeciwko wyrostka. Bol czasami bywa okrutny. MIalem tak ok.8-10 razy...

Moze jakis pasozyt ?

jA Nop

Opublikowano

zychu mam to samo...czasami mnie uciska (jak juz usiśnie to tak mocno ze nie moge wytrzymac) sorki za ortografie nie chce mi sie pisac w ogóle

gg1212503410113.jpg

Gierki, w które aktualnie gram to:

-Left 4 Dead

-Left 4 Dead 2

-Fallout 3

-Battlefield Bad Company 2

-Gta IV

Opublikowano

Ten sposób zychupa działa u mnie.

Jedynym środkiem ubocznym jest mega pierdnięcie po skuleniu się, ale lepiej kilka sekund egzystować w smrodzie niż męczyć się...

Opublikowano

Phi.. Ty masz ucisk w brzuchu a ja mam ataki serca... I czasami dochodzi do tego, że przez chwile nic nie widzę o.O A ty mi tu gadasz o ucisku w brzuchu :P

Opublikowano

ja mam takie coś jak jade swoim corssem bez prawka po publicznej drodze :lol:

jak autem jechałem to też takie cos było ale teraz mam B więc furą jak jadę to nie występuje takie zjawisko :D

Opublikowano

Nie wiem o jakim odczuciu mowisz bo ja mam 2 typy :D

1 typ to jak powoli mi sie zbiera na WC, to jest bardziej kłucie niż uciskanie :P ale jak poruszam sie troche to przechodzi.

2 typ to hmmm, laskotanie? :D kiedys mialem na hustawkach a teraz np jak zjezdzam samochodem ze stromego wzniesienia (to chyba spowodowane tym ze flaki do gory ida :P)

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano
a tak nie zwiazane z tematem to ja mam czasami takie cos dziwnego ze jak wstane , rozciagne sie i ziewne (np. po lekcji polskiego albo religi ) to czasami przez 2-3 sekundy nic nie widze zacmiewa mi calkiem oczy na chwilke i zaraz powoli wraca wzrok... wtf?

Nie zrywaj się tak szybko :)

Jest to spowodowane tym że krew nie zdąży dopłynąć do mózgu i takie oto są efekty :)

W najlepszym przypadku na chwilkę cię zamroczy w najgorszym hmm zemdlejesz/upadniesz ;P

07be881a3e09b3d3.jpg

Pasjonat
Opublikowano

Proponuje tym wszystkim co ich tak boli brzuch iść do jakiegos specjalisty (lekarz czy cuś ^^).Lub przejsc na inna diete :D

Opublikowano

Kurde, ale chorowite te nowe pokolenie ;p

Z tym uciskaniem, po prostu dopadła was świńska grypa i zapewne rośnie wam taki pokręcony ogonek ;)

Tak na serio, po co z takimi sprawami wbijacie na forum, chyba nie mieszkacie na zadupiu, gdzie nawet lekarza nie ma...

90921442.png
Gość black_shadow
Opublikowano

Heh. Ja mam podobnie tylko że np. Tak jak napisał dordo12 jak wstanę i się wyciągnę to to samo lecz mi nie zanika wzrok ale czasem mnie przymuli i zakręci mi się w głowie lekko xD

Opublikowano

ja mysle ze macie cos z wyrostkiem idzcie do lekarza i powiedzcie mu o tym dostaniecei skierowanie na badania do szpitala i tam zobacza jesli wyrostek to lezycie 7 dni i po klopocie a jesli to bedzie wyrostek i bedziecie zwlekac z jego wycieciem to on sie wyleje i smierc gwarantowana

moze byc to jeszcze skurcz kolki( np jesli zbyt duzo wypijecie to ona sie odzywa)

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

• 3 miesiące temu...
Bywalec
Opublikowano

Pewnie wam się siku chce ! Huasa :P

Potrzebujesz avatara lub sygnaturę ?

Napisz prywatną wiadomość, pomogę !

Opublikowano

Temat z grudnia. Gratuluję.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...