Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Publikacja] Gra Mafijna TheCrimeWars

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(nie wiem czy mozna czy nie ale opublikuje ta moja gre :) mam nadzieje ze jak to nie ''legalne'' to prosze zamknąć temat) zapraszam was do gdy mafijnej jest slabo rozbudowana ale z wami damy rade ;) Jestem administratorem 1 osoba która wejdzie dostaje 5 tyś naboi i 1 milion euro :)

(kto 1 ten napisze do mnie czyli ZeusekHD)

LINK:http://www.mojamafia.pl/TheCrimeWars

CZEKAM NA WAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

To, że gra jest słabo rozbudowana to jedno nawet można by było Ci to wybaczyć gdyby to była twoja gra tzn. pisana przez Ciebie od 0.

Skoro stoi na mojamafia to wiadomo, że żeby ją rozbudować trzeba wydać kasę (ty musisz wydać kasę) na rozbudowę.

Przykro mi to mówić ale link do moja mafia dyskwalifikuje Cię i Twoją grę. Wątpię aby ktoś chciał się zarejestrować i pomagać i z nami nie dasz rady.

Opublikowano

mam nadzieje ze jak to nie ''legalne'' to prosze zamknąć temat)

CZEKAM NA WAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To zdanie w ogólnie nie ma sensu.. popracuj nad składaniem zdań. I na co tyle "krzykajek"?

Co do gry, to nawet domeny nie masz, trzeba trochę zainwestować.

Opublikowano

heh no sorry ale nie bd marnował z 10 lat aby sie nauczyc z 50 jezyków programowania -.- wole miec FUN'a i wygenerowac sobie taka gierke zamiast bawic sie rok zeby cos podobnego zrobic

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

ZAMYKAJ widac że w tym dziale same dzieci siedzą -.- brak pomocy brak wsparcia pff . Dobranoc

531ms4.jpg

Opublikowano

heh no sorry ale nie bd marnował z 10 lat aby sie nauczyc z 50 jezyków programowania -.- wole miec FUN'a i wygenerowac sobie taka gierke zamiast bawic sie rok zeby cos podobnego zrobic

Marnowanie czasu? Nic nie przychodzi łatwo.

Opublikowano

ZAMYKAJ widac że w tym dziale same dzieci siedzą -.- brak pomocy brak wsparcia pff . Dobranoc

A ty co myślisz? Że każdy będzie ci gratulować, co wygenerowałeś gre? -,- Pozdrawiam

Kontakt :

Steam : mrmateuuuszek
GG : 20079237
Prywatna Wiadomość na Forum...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...