Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zarobić sm na XenoXMT2?

Makyura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytań dot. Xenoxa:

1. Jak szybko zarobić sm?

2. Jakich zwojów najczęściej gracze chcą za itemy, kd

3. Dlaczego w 6/7 bonie niema już max pż 25k HP?

4. Czy są jakieś działające bugi które mogą pomóc w rozgrywce?

Opublikowano

Na xenoxie z tego co pamietam jest BUG na SM"y, poszukaj w dziale Tutoriale =)

Opublikowano

1. Szybko na Xenoxie możesz zarobić na wszystkim chociażby Broszurki Szermierki

2. Najczęstszymi zwojami które kupują i da rade nimi handlować to Ciernie.

3. Nie mam pojęcia nie moge sie zalogować.

4. Był bug na SM, ale już został naprawiony.

Ogólnie to Pawemol zrezygnował z opieki nad serwerem, oczywiście są opiekuni serwera którzy i tak nie mają żadnych praw.

Pawemol mógłby w końcu się ruszyć naprawić logowanie i pokazać się w grze.

Bo ciągle są odkrywane nowe bugi.

Opublikowano

1. Jak szybko zarobić sm? Łów ryby i otwieraj, gdy ja tam grałem 1 małż była warta 30-60 sm a leciały cholernie dobrze... Fishbot działa na xenoxie

2. Jakich zwojów najczęściej gracze chcą za itemy, kd Nie mam pojęcia

3. Dlaczego w 6/7 bonie niema już max pż 25k HP? Nie ma? Dzisiaj o 13-15 wbijałem ten bon.. dziwne

4. Czy są jakieś działające bugi które mogą pomóc w rozgrywce? Nie wiem, nie interesowałem się tym

Pomogłem? Wejdź w ten lin :http://adf.ly/UT4D5, poczekaj 5 sekund i przewin dalej - Dzięki :)

Opublikowano

Ja ci napisze najlepszy sposob wiec tak

1. pobierasz program switchbot v3.0.0.5 kupujesz 5 trut

2.Ustawiasz 20um i 1lud

3. jak wbije 1 dostajesz z 100SM mi wbilo 22um lud i spowolnienie i jakis smiec dostalem odrazu 150SM

Opublikowano

1. Jak szybko zarobić sm? Łów ryby i otwieraj, gdy ja tam grałem 1 małż była warta 30-60 sm a leciały cholernie dobrze... Fishbot działa na xenoxie

2. Jakich zwojów najczęściej gracze chcą za itemy, kd Nie mam pojęcia

3. Dlaczego w 6/7 bonie niema już max pż 25k HP? Nie ma? Dzisiaj o 13-15 wbijałem ten bon.. dziwne

4. Czy są jakieś działające bugi które mogą pomóc w rozgrywce? Nie wiem, nie interesowałem się tym

Sory nie wyraziłem się jasno chodziło mi dokładnie o Gondora w 6/7 bonie nie wchodzi 25k pż tylko najwięcej ile miałem to 6k pż dziwne bo podobno Xenox od Gondora różni się tylko expem przynajmniej tak było napisane na stronie Xenoxa.

Ja ci napisze najlepszy sposob wiec tak

1. pobierasz program switchbot v3.0.0.5 kupujesz 5 trut

2.Ustawiasz 20um i 1lud

3. jak wbije 1 dostajesz z 100SM mi wbilo 22um lud i spowolnienie i jakis smiec dostalem odrazu 150SM

Ten sposób znam jednak jest czasochłonny śr wbija się ciężko co dopiero mówić o um dzisiaj cały dzień wbijałem 50 śr i jeszcze nie wbiłem :P

Opublikowano

ja w 10min 2 truty 22um lud 20um lud i inne bony ustaw w nim predkosc 10 ( 1 ja raz ustawilem 50sr wbilo 58 i inne bony i zmienilo bo za szybko i on nie mysli) (100 za wolno) szczerze najlepsza predkosc to 10 bo szybko i nie pomija ale przyzna dlugo nie wbija teraz lepszy sposob idziesz do pracy\/szkoly\/ chuj wie czego i masz 1-5 trutek i jestes "bogaty" na mojim lvl-u 100(mialem zaje dobre eq ) ukradli mialem eq na +150 katany eq i wgl

THX ZA LIKE

Opublikowano

Różnie bywa czasami mogą wejść po 10 zmiankach np 50 śr, a czasami może to być nawet 10000 razy lub więcej i nawet nie wejdą 40 śr :D

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

Jak ja grałem na xenoxie czyli jakieś 1,5 roku temu to najlepszym zarobiek było siedzenie w av6 i dropienie kasy bo 1kkk czyli 1 SM to było 5 min roboty ;)

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Bugg na sm już nie działa. Zwoje najlepsze: XenoX - Zemsty, Niezdarki, Ciernie, Świętości. Extreme - Metalu, Świętości, Monumentu, Wieczności. Gondor - póki co wszystkie bo był reset. Co do 25K PŻ. Zmienili je na takie same jak są na Extremie. Żadnych buggów już nie ma :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...