Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2Pac ukrywa się na Kubie, czy nie żyje?

razor9012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie historia jego śmierci od dawna interesowała.

Jak myślicie, czy to była upozorowana śmierć, a może naprawdę zginął a te dowody na to że TuPac zyje są wyssane z palca a reszta to zbieg okoliczności?

W sieci można dziś znaleźć wiele tekstów/filmów z dowodami na ,,upozorowanie śmierci''

Chciałbym i nie tylko ja się dowiedzieć jak było naprawdę, ale nie wiadomo czy wszystko się wyjaśni zza mojego zycia :x

Opublikowano

Z tego co wiem, Amerykańcom nie można przebywać na Kubie. Poza tym, było nawet że 2Pac nagrywa pod innym pseudonimem. Prędzej czy później by ktoś go wydał. Już tyle lat. Bujda krótko mówiąc.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Zrozumcie że Tupac nie żyje a to co słyszycie w internecie to tylko plotki i bujdy na resorach to tak jak ja bym powiedział że Micheal Jackson żyje i jest u mnie w domu uwierzyli byście mi ? no chyba nie :).

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

ufolce go porwały!

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Czytałem,że ukrywa się przed illuminatami.Nie zgodził się na współprace z nimi i chcieli go zabić,i upozorował własną śmierć

Opublikowano

Z tego co wiem, Amerykańcom nie można przebywać na Kubie. Poza tym, było nawet że 2Pac nagrywa pod innym pseudonimem. Prędzej czy później by ktoś go wydał. Już tyle lat. Bujda krótko mówiąc.

Zgadza się, na Kubie amerykańce mieli zakaz wstepu (chyba teraz także tak mają) i 2pac'owi musiał naprawde ktoś dobrze pomoc ukrywajac sie na Kubie.

Czytałem,że ukrywa się przed illuminatami.Nie zgodził się na współprace z nimi i chcieli go zabić,i upozorował własną śmierć

Zgadza się. Właśnie od jakiegoś czasu jak o tych całych illuminatach zaczeli głosniej mowic to okazało się że 2PAC moglby miec coś z tym wspolnego..

Ponoć coś o tym tutaj mowią:

Film jest w partach, jeszcze nie ogladałem, moze później obejrze.

Opublikowano

Zgadza się, na Kubie amerykańce mieli zakaz wstepu (chyba teraz także tak mają) i 2pac'owi musiał naprawde ktoś dobrze pomoc ukrywajac sie na Kubie.

Zgadza się. Właśnie od jakiegoś czasu jak o tych całych illuminatach zaczeli głosniej mowic to okazało się że 2PAC moglby miec coś z tym wspolnego..

Ponoć coś o tym tutaj mowią:

Film jest w partach, jeszcze nie ogladałem, moze później obejrze.

Tak, nadal jest. I tylko ktoś tam z Białego Domu może wyrazić zgodę na wyjazd na Kubę.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Chyba tylko feministki mnie bardziej wkurzają niż fani teorii spiskowej.

Nawiązując - nie, uważam, że 2pac nie żyje, ale Magig mógł przeżyć i być może jest gdzieś na Malcie, wierze.

Opublikowano

To tak samo jak brednie o żyjącym Jacksonie. Nie żyje i tyle. Po co drążyć?

@Zav

Magik też nie żyje, widziałem kiedyś zdjęcie rodzinne nad trumną.

Opublikowano

To tak samo jak brednie o żyjącym Jacksonie. Nie żyje i tyle. Po co drążyć?

@Zav

Magik też nie żyje, widziałem kiedyś zdjęcie rodzinne nad trumną.

No ja też widziałem przy grobie Supermana ale on upozorował swoją śmierć, nigdy nic nie wiadomo. Może właśnie magig się opala na plaży i ma beke z naszych postów? :/

Opublikowano

Nie. 2Pac nie żyje, chociaż sam lubię wszelakie teorie spiskowe, nie tylko o 2Pac'u.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Niestety 2Pac nie żyje. Ale i tak wielu go zaczęło słuchać jak się dowiedzieli o tym, że on nie żyje :P Ale ogólnie to ma dobre kawałki i nie tylko jakieś "bitches, bitches" ;}

photo261314.png

Opublikowano

Dla mnie żyje i ukrywa sie na Kubie.

Miał problemy gangsterskie i musiał upozorwoać własną śmierć.

Tacy jesteście to powiedzcie mi dlaczego Suge nie dostał ani jednej kuli? Tylko Tupac?

//nieregulaminowa sygnatura

//BR3ND

Opublikowano

Tacy jesteście to powiedzcie mi dlaczego Suge nie dostał ani jednej kuli? Tylko Tupac?

Fart ?

Hmm pewnie żyje tak samo jak Magik , Kaczyński i pewnie razem z Usama ibn Ladin

Wróc , oglądałęm ten filmik na yt o iluminati i w sumie to może być prawda, juz 5 part xD

175001456602037225492.gif

Opublikowano

I 2pac może się ukrywać na Kubie ze swoją siostrą która uciekła z więzienia za zabójstwo ;)

Ale dla mnie 2pac nie żyje, szkoda tworzyłby nieziemskie kawałki :(

35bh8wo.png

exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...