Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]MineServ.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! A więc mam kilka pytań dotyczących mineserv.eu :

-Czy można płacić poprzez sms ?

-Czy oferta creativ jest na powiedzmyy 65 ram na 1 slot za 50 gr? bo 65 ram to chyba cholerne lagi, nie? Opłąca się kupić 100 slotów za 50 zł , 1 slot za 60 groszy z 65 ramu xD? A graczą wmówić, że to u nich coś nie gra xD

-Czy można być właścicielem na koncie non-premium a później przełożyć na konto premium?

-Powtórzę, zależy mi na płatności sms.

Opublikowano

Hej! A więc mam kilka pytań dotyczących mineserv.eu :

-Czy można płacić poprzez sms ?

-Czy oferta creativ jest na powiedzmyy 65 ram na 1 slot za 50 gr? bo 65 ram to chyba cholerne lagi, nie? Opłąca się kupić 100 slotów za 50 zł , 1 slot za 60 groszy z 65 ramu xD? A graczą wmówić, że to u nich coś nie gra xD

-Czy można być właścicielem na koncie non-premium a później przełożyć na konto premium?

-Powtórzę, zależy mi na płatności sms.

Można płacić poprzez sms.

64mb na slot to zbyt mało.Lagi będą. Wychodzi za 1 slot - 1zł. Łącznie wychodzi 190 craftów czyli 190zł ( przelewem) .

Tak , możesz być właścicielem na koncie non-premium.

Opublikowano

@UP dzięki, możesz/może ktoś mi wyjaśnić DOKŁADNIE Krok po kroku dla ułomów o co chodzi c ofertą creative i ile wychodzi za 1 slota, żeby były małe lagi i było taniej niż 2 zł za 1 slota xD? I czy jak ustawie onlin-mod na false, to czy bedę mogła wbić na serwer z nickiem [email protected] czy będzie mi pisać, że mam niedozwolone znaki w nicku? Jeżeli tak to czy .. no i to tyle :D bo jak nie bd mogla wbic to na lauhnerze jakiś nick wymyślę i wbije :3

KOLEJNE PYTANIE :

mam powiedzmy tą złotą ofertę, i do dyspozycji to 1,25 GB ramu i 20 slotów, czy mogę ustawić więcej slotów a każdy slot będzie miał mniej ramu?

Kolejne pytanie:

Trzeba mieć oryginalna wersję minecrafta? :)

@ahm, jest kto xD?

@Edit halo ;/ speed spieszy mi się.. ;/

Opublikowano

@UP dzięki, możesz/może ktoś mi wyjaśnić DOKŁADNIE Krok po kroku dla ułomów o co chodzi c ofertą creative i ile wychodzi za 1 slota, żeby były małe lagi i było taniej niż 2 zł za 1 slota xD? I czy jak ustawie onlin-mod na false, to czy bedę mogła wbić na serwer z nickiem [email protected] czy będzie mi pisać, że mam niedozwolone znaki w nicku? Jeżeli tak to czy .. no i to tyle :D bo jak nie bd mogla wbic to na lauhnerze jakiś nick wymyślę i wbije :3

KOLEJNE PYTANIE :

mam powiedzmy tą złotą ofertę, i do dyspozycji to 1,25 GB ramu i 20 slotów, czy mogę ustawić więcej slotów a każdy slot będzie miał mniej ramu?

Kolejne pytanie:

Trzeba mieć oryginalna wersję minecrafta? :)

@ahm, jest kto xD?

@Edit halo ;/ speed spieszy mi się.. ;/

W pakiecie Creative wychodzi 2 zł/slot.. Online Mode na false oznacze ,że gracze premium i non premium mogą grać na serwerze. Z nickiem nwm.. Wejdź na jakiś inny serwer z tym nickiem i sprawdź czy możesz..

Nie bd mogła zmieniać ilości slotów.. 1,25 na 20 slot to jest bardzo mało , wychodzi 62,5 mb na slot. Przeciętny serwer ma 100mb/slot.

Nie , nie musisz mieć oryginalnego miencrafta.

Opublikowano

Okay, opłaca się tam założyć serwer na creative za 2 zł slot, kupie powiedzmy 25 slotów, opłaca się? Serwer nie robie aby zarabiać, chodź rzeczywiście mogłabym vipy po 3 zł sellać za sms. Tak się składa, że co miesiąc musze min. 50 zł na fona doładować a nie mam na co wydac, bo biore od matki, bo ma jeszcze ponad 300 zł abonamentu do zużycia więc.. :) Co wybrać aby najlepiej wyjść i żeby serwer był do rozkręcenia? To będzie survival /pvp ze zwykłym małym spawnem a reszta to sam survival, ew jeszcze bd działki robić a tak to malutki spawn i survival, a pvp areny nie bedzie, pvp poza spawnem się aktywuje. :)

I czy server z 20 slotami moze być .. hm..nie używam tego słowa ale "Fajny" ? Na więcej slotów nie mam kasy, chyba, że jest jakiś hosting gdzie jest opcja 30 slotów i jest tanio do 50 zł sms xD

Opublikowano

a minecraft za 1,50 na 75 MB? Opłaca się tyle MB? Na ownserver? Bo na craftserve troche drogo..

Haha jak kupie za 1,50 za slota to mam 33 sloty za prawie 50 zł co mi się bardzoo uśmiecha, takiej oferty szukałam, 75 MB to mało ? :P Dawno serwera nie miałam, wróciłam do Minecrafta i sorka, ciemna jestem, all pozapominalam i nie wiem co i jak. ;/

Opublikowano

wiem, ale zamierzam postawić z kuzynem 2 serwery, na jednym hostingu on a na 2 ja. Konkurencja rodzinna ^^

@EDIT ejejeje xD Na craftserve.pl za 20 slotów płacę 45 zł bez promocji podczas gdy na ownserver.pl mam 25 slotów za 37 zł.. ja tam ram nie licze, wmówi się graczą, że to u nich coś nie gra i maja lagi phi.. xD nie no żartuje, ale to nie jest opłacalne robić na craftserve nie? Czy wlaśnie tak bo ma tam jakiesś + (wymień) na mineserv też jest taniej. Nie wiem, czemu polecacie crafserve skoro jest najdroższy? ^^

Opublikowano

Pukawka.pl za 10 slotow masz 16zl i 1gb ramu! Nie wymagane premium, automatyczny itemshop bdb i szybki kontakt z administracja

Opublikowano

na craftserve jest zawsze drożej ale jest profesjonalny support a nie jak na mineserv.eu nie żałuj kup na craftservie i zobaczysz że będzie spoczko!

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

@EDIT ejejeje xD Na craftserve.pl za 20 slotów płacę 45 zł bez promocji podczas gdy na ownserver.pl mam 25 slotów za 37 zł.. ja tam ram nie licze, wmówi się graczą, że to u nich coś nie gra i maja lagi phi.. xD nie no żartuje, ale to nie jest opłacalne robić na craftserve nie? Czy wlaśnie tak bo ma tam jakiesś + (wymień) na mineserv też jest taniej. Nie wiem, czemu polecacie crafserve skoro jest najdroższy? ^^

Csrv to profesjonalny hosting.

Droga niewiasto , wysyłając sms za 11zł dostajesz 5zł do portfela.. 55zł sms i masz 25 zł w portfelu , dlatego bierz na owsserwer. Miałem tam serwer i polecam.

Opublikowano

Csrv to profesjonalny hosting.

Droga niewiasto , wysyłając sms za 11zł dostajesz 5zł do portfela.. 55zł sms i masz 25 zł w portfelu , dlatego bierz na owsserwer. Miałem tam serwer i polecam.

Bartkiee gdy wyślesz SMS za 11 zl a ,daja ci 5zł bo reszte biorą operatorzy nie craftserve.pl. Więc ja polecam craftserve.pl. Nie trzeba SMS,można przelewem.

Opublikowano

Bartkiee gdy wyślesz SMS za 11 zl a ,daja ci 5zł bo reszte biorą operatorzy nie craftserve.pl. Więc ja polecam craftserve.pl. Nie trzeba SMS,można przelewem.

A co ja napisałem ? Na csrv dla niej za drogo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...