Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ciągłe wypożyczanie w Fifie13

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema. stworzylem sobie w karierze zawodnika, nie menadzera. no i gram sobie na legendarnym. co mecz praktycznie strzelam gola. ale nie bede sie chwalil. zaczynalem chyba od 60 umiejetnosci teraz mam 75. gram w barcelonie, ale na poczatku sezonu wyporzyczyli mnie gdzies do szkocji. pogralem jeden sezon w tym klubie nabralem umiejetnosci, ale menadzer barcelony znowu pisze to samo: powinienes udac sie na wyporzyczenie cos tam cos tam. znowu? o co biega? ja chce grac w kataloni ;/

Age is just a number :)

Opublikowano

nie zapisuj się na początku do dobrych zespołów bo itak Cie nie zostawią w składzie, zacznij od np qpr, oni Cie wypożyczą na 1 sezon wrócisz, zagrasz u nich 1 sezon i potem proś o transfer

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Jeżeli grasz w 1 składzie i wygrywasz lige Holenderską/Portugalską czy inną wysoko postawioną to łatwo jest dostać transfer do lepszego klubu, który nie będzie cie wypożyczał co sezon.

Opublikowano

Wiesz co, nie musisz iść na żadne wypożyczenie. Mnie jak wystawiają, to zostaję i nie akceptuję żadnej oferty. Może nie gram co mecz, ale trudno. A jak dobrze mi idzie, strzelam gole itp. To wreszcie mam 1 skład, i nie wypożyczają mnie.

Offtop: 3 sezon i 75um? ;_; Ja w połowie 1 sezonu tyle miałem. :D

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

Troche dziwne. To ja gram Bramkarzem na legendarnym i w ciągu 1 sezonu wbiłem staty 83. :x Kwestia umiejętności, lub klubu. Nigdy nie zaczynaj gry w jednym z światowych klubów bo nie wyjdziesz. Ewentualnie poszukaj najsłabszego zawodnika w klubie i na takiej pozycji graj. Przykładowo po rozpoczęciu nie masz szans wejścia za Messiego czy Sancheza.

nanicz.png

Opublikowano

Wiesz co, nie musisz iść na żadne wypożyczenie. Mnie jak wystawiają, to zostaję i nie akceptuję żadnej oferty. Może nie gram co mecz, ale trudno. A jak dobrze mi idzie, strzelam gole itp. To wreszcie mam 1 skład, i nie wypożyczają mnie.

Offtop: 3 sezon i 75um? ;_; Ja w połowie 1 sezonu tyle miałem. :D

a gdzie ja napisalem ze w 3 sezonie mam tyle um.? zakonczylem gre w tym klubie beznadziejnym ktorym gralem na wyporzyczeniu i potem przeszedlem do bvb. gdzie ty tu widzisz 3 sezony? :D

Age is just a number :)

Opublikowano

Troche dziwne. To ja gram Bramkarzem na legendarnym i w ciągu 1 sezonu wbiłem staty 83. :x Kwestia umiejętności, lub klubu. Nigdy nie zaczynaj gry w jednym z światowych klubów bo nie wyjdziesz. Ewentualnie poszukaj najsłabszego zawodnika w klubie i na takiej pozycji graj. Przykładowo po rozpoczęciu nie masz szans wejścia za Messiego czy Sancheza.

Bramkarzem najłatwiej wbijać um. :)

Z tym się nie zgodzę, ja kiedyś zrobiłem ŚN, i po połowie grałem na zmianę z Messim. :) W 2 sezonie wygryzłem, i był moim zmiennikiem.

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...