Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro uszkodzony przedmiot

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Kupiłem nie dawno pada do ps3 http://allegro.pl/bezprzewodowy-gamepad-mad-catz-fps-pro-ps3-i3155326093.html w aukcji jest napisane że nowy dostałem pada w jakimś podrapanym otwieranym pudełku ale już mniejsza o to. Chodzi o to że pad jest zepsuty ponieważ się rozłącza z psem i nie da sie wg grać 30 sec dziala 30 sec nie działa i tak co chwilę. Co mam zrobić żeby odzyskać pieniądze? A i oddam też że jak podłącze go pod ps3 przewodowo to wg nie wyszukuje go.

Opublikowano

Taki urok allegro... dlatego właśnie nie korzystam z tego serwisu.

Możesz spróbować jakoś do tego gościa napisać, ale nie gwarantuje, że to coś da.

2636492449.png

Pomogłem? To dobrze :D

Opublikowano

Na aukcji było napisane że pudełko było otwierane ( pewnie sprzęt powystawowy) Ale było napisane że działa.

Jedyna opcja to napisanie do kolesia że dostałeś wadliwego pada, opisanie problemu itp.
Jeśli będzie miał jakieś problemy, piszesz mu że kierujesz sprawę do Allegro i tak robisz, pisząc do nich

Oni powinni rozpatrzeć tą kwestie i zadecydować czy powinieneś dostać zwrot.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...